Interim Senior Inkoper Professional Services

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
74
Op locatie
Regio Arnhem
Reacties
1
Bekeken
511
Status
Gesloten
Referentie
Aeves988

Omschrijving

Aeves is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Interim Senior Inkoper Professional Services.

Onze opdrachtgever is een professionele dienstverlener in de nutssector.

Werkzaamheden

Wegens drukke werkzaamheden is men op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van het team. Het gaat om het overnemen van een bestaand pakket dat met name bestaat uit Screening en Bedrijfsrecherche, Verzekeringen, MarCom, Juridische Diensten, HR enz. Op korte termijn is de verwachting dat Verzekeringen en met name Screening en Bedrijfsrecherche op korte termijn aanbesteed zullen moeten worden.
Essentieel bij het realiseren van de juiste prestaties door de leveranciers is een nauwe samenwerking met de interne gebruikers en de gecontracteerde leveranciers. Zowel op managementniveau als in de operatie waar nodig.
Primair ben je samen met een Strategisch inkoper verantwoordelijk voor de sourcing en het contract- en leveranciersmanagement. In de praktijk voer je de regie over zowel aanbestedingen in de regio als de prestaties die door gecontracteerde partijen worden geleverd. Je kunt optreden in een rol als projectleider voor de grotere of ingewikkeldere aanbesteding of voor verbetertrajecten.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1;

 • Minimaal 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring;

 • Ervaring met (Europese) aanbestedingen is een pré;

 • Je bezit professionele competenties als onderhandelingsvaardigheden, alsmede analytische vaardigheden.

 • Je vindt het leuk om continue op zoek te zijn naar verbeteringen en ook jezelf te verbeteren.

 • Als persoon ben je hands-on, gedreven, ambitieus, oplossingsgericht, doortastend, zelfstandig, teamspeler, resultaatgericht, sensitief, commercieel en je weet visie te vertalen naar inkoopmogelijkheden;

 • Goed gestructureerd kunnen werken en hier de omgeving in mee kunnen nemen. Dus helder en transparant laten zien waar je mee bezig bent. Goede analyses kunnen maken én presenteren. Dit laatste betekent ook leesbare en begrijpelijke overzichten en inzichten (bv infographics) kunnen opzetten.

Functie gerelateerd

 • Standplaats: Regio Arnhem

 • Start: Z.s.m.

 • Duur: voor 3-6 maanden, verlenging mogelijk

 • Inzet: 32 uur (4 dagen per week)

Nadere info

Svp reageren voor donderdag 5 mei 18.00 uur

Aeves zoekt de meest geschikte en beschikbare kandidaat voor deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dienstverband: (1) Je komt voor de duur van de opdracht in dienst bij Aeves. (2) Je bent zzp’er en beschikt over een geldige en relevante VAR. Aeves huurt je in voor de duur van het project. (3) Je bent in dienst bij een ander bureau. Aeves huurt je in voor de duur van het project.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-05-2016 20:38
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten