Sr. Search Engine Advertising (SEA) Expert/internet specialist

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62.50
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
728
Status
Gesloten
Referentie
92160121

Omschrijving

Als Senior SEA expert ben je verantwoordelijk voor de SEA en affiliate strategie van Centraal Beheer. Jij regisseert de uitvoering hiervan in afstemming met de volledige online marketingmix en campagnes. In deze rol ben je aanspreekpunt voor de interne organisatie van online marketing en sales(particulier en zakelijk) en stuur je betrokken externe partijen aan.
 
De functie
Je bent dagelijks bezig met conversieoptimalisatie van performance based verkoop, binnen de digitale klantbediening van de verschillende productdomeinen van Centraal Beheer. Als Senior SEA Expert weet jij alles van Google Adwords campagnes, heb je continue focus op traffic genereren en ben je gedreven om de CTR te verhogen. - Je bent doelmatig en gedreven om meetbare impact te hebben op de online verkoop. - Je bent verantwoordelijk voor de strategische SEA planning en zorgt voor goede samenwerking met betrokken stakeholders om de strategie met succes wordt uitgevoerd. - Jij bent het aanspreekpunt voor de online bureaus, verzorgt de rapportage analyses en adviseert wat Centraal Beheer kan verbeteren op gebied van Google Adwords. - Je bent als Sr. SEA expert gewend om met grote budgets te werken. - Je verplaatst je gemakkelijk in de klant, stelt de online en mobiele behoefte van de klant centraal en waarborgt daarmee dat Centraal Beheer relevant is voor de klant. - Je hebt een scherp oog voor de interactie tussen de andere kanalen. - Jij zorgt samen met interne en externe collega’s dat de producten en -diensten van Centraal Beheer via digitale kanalen optimaal ingezet worden en succesvol zijn. Van start van de online oriëntatie, traffic generatie, product sluiten tot aan services in de beheer fase. - Je hebt een voortrekkersrol in de doorontwikkeling van onze internetpropositie. - Je bent in staat om business requirements concreet door te vertalen naar online activiteiten en initiatieven. Het zwaartepunt voor deze rol ligt op online marketing, en is een combinatie van strategisch denken en pragmatisch uitvoeren/aansturen. De SEA expert heeft ook nauw contact met een bureau die ook SEA werkzaamheden voor ons op online gebied doet.
 
Het profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die zich kan vinden in onderstaande;

 • Aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële en analytisch online marketing functie en minimaal 4-5 jaar werkervaring met het SEA vakgebied

 • Een bewezen track record, specifiek op het gebied van performance based verkoop(harde eis).

 • Kennis van en ruime ervaring met de mogelijkheden van het internet/online, de online promotiemix, social en mobiele toepassingen. Commercieel denken is daarbij een must.

 • Een pro-actieve houding, ‘hands-on’ mentaliteit. Jij weet je collega’s met je ideeën te inspireren.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Agile-methoden, scrum en projectmanagement.

 • Je denkt vanuit de klant en innovatie staat bij jou hoog in het vaandel.

 • Kennis van de nieuwe trends-, klant-, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Tevens ben je insider in de wereld van online, mobile, social en de toepassingen ervan. Je bent een pionier en doorziet de mogelijkheden van nieuwe media. Je hebt een commerciële insteek en bent resultaatgericht. Je hebt al mooie successen behaald en je wilt je graag verder ontwikkelen in online klantbediening bij een grote financiële dienstverlener. Wij zijn op zoek naar een Senior SEA expert met een ondernemersmentaliteit. Iemand die mee kan helpen om onze personalisatie en digital marketing ambitie tot een succes te maken. Iemand die kan verbinden en zich goed kan verplaatsen in onze klanten. Kortom, je bent een sparringpartner op en top, kan zowel op strategisch als operationeel niveau leveren, bent pro-actief en een aanspreekpunt voor je collega’s. Delivery en resultaat staat bij jou zeer hoog in het vaandel.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De afdeling Marketing Retail van Centraal Beheer is verantwoordelijk voor beleid, uitvoering en commerciële resultaten van de marketingstrategie voor Centraal Beheer. Met daarin de onderdelen Marketing Intelligence, Digital & Marketingcommunicatie, Marktmanagement & Propositieontwikkeling en Marketing Operations. Vanuit jouw rol als Senior SEA Expert maak je deel uit van het team Digital & Marktcommunicatie en werk je heel nauw samen met andere online collega’s binnen de marketing-en sales afdeling. Als afdeling zijn we volop in beweging om ons marktaandeel en klanttevredenheid te blijven vergroten.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen de divisie Centraal Beheer Achmea, locatie Apeldoorn. De startdatum is per zo spoedig mogelijk voor de duur van ongeveer 4 maanden.

Uurtarief tussen de € 60 en € 65 incl. reiskosten, excl. BTW. Tarief wordt bepaald aan de hand van cv, kennis en vaardigheden.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag uiterlijk 9 mei 10.00 uur het volgende van je

 • recent cv, toegespitst op de functie

 • persoonlijke motivatie

 • uurtarief incl. reiskosten, excl. BTW

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-05-2016 12:08
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten