Projectleider werktuigbouwkunde utiliteit

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
488
Status
Gesloten
Referentie
IGB65659255

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een expert klimaattechniek met ervaring met adviseren over het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat en watervoorziening.

Wie?

Onze opdrachtgever beheert het vastgoed van defensie en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, het beheren en het (laten) uitvoeren van het onderhoud van de in beheer zijnde gebouwen, werken en terreinen van defensie.

U bent werkzaam voor de afdeling Architectuur & Techniek van de directie Transacties & Projecten. De afdeling A&T bestaat uit 6 secties: Masterplannen en Transformatie, Nieuwbouw en Transformatie, Veiligheid & Gezondheid, Duurzaamheid & Comfort, Technisch Advies 1 en Technisch Advies 2. De afdeling is verantwoordelijk voor de technische en architectonische kwaliteit bij complexe en programmatische projecten en zorgt voor de borging hiervan in projecten. De experts kunnen de technische risico's in de uitvoering en bij de exploitatie benoemen en beheersen. Dit vraagt om kennis op het gebied van bouw- en installatietechniek, veiligheid & gezondheid, duurzaamheid, comfort, architectuur en bouwkosten.

De directie T&P is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de vastgoedportefeuille van de opdrachtgever aan de door de Rijksdienst gestelde eisen. De directie T&O zorgt onder andere voor het uitvoeren van de portefeuillestrategie, het realiseren van omvangrijke verkoopopgaves van vastgoed, het generen van inkomsten door gebruik van vastgoed en het contracteren van nieuwbouw. Ook het afsluiten van (bijzondere)contracten zoals erfpacht / pacht, huur, medegebruik, bijzonder beheer (bodem, landingsrechten, zendmasten, windmolens, veren, benzine) behoort tot de kerntaken van de directie T&O. De directie bestaat uit de afdelingen Projecten, Verkoop, Verhuur & Taxaties, Inkoop & Contractmanagement, Architectuur & Techniek en het Bedrijfsbureau.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U adviseert vanuit uw expertise van werktuigbouwkundige installaties over het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat en watervoorziening.

 • U hebt ervaring met passieve systemen en actieve gebouwgebonden installaties. Belangrijke onderwerpen zijn onderhoud, energiebesparing, legionella, bouwkosten en duurzaamheid.

 • U hebt als expert een diverse adviesportefeuille met rechtbanken, gevangenissen, monumenten, rijksverzamelkantoren en eventueel paleizen. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw.

 • U bent betrokken bij projecten vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en nazorg.

 • U bent in het begin bezig met de interpretatie en haalbaarheid van de klantvraag: wat is de kern van het huisvestingsprobleem, wat zijn de ambities en de scope van het project? Wat zijn de kosten?

 • U vertaalt de doelen je in een projectspecifiek programma van eisen.

 • U doet dit zowel voor traditionele als voor geïntegreerde contracten.

 • U borgt in de ontwerp- en realisatiefase de kwaliteit en veiligheid door toetsing en sturing van opdrachtnemers.

Eisen

 • U beschikt over een academisch werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.

 • U hebt een voor de bouwsector relevante opleiding Werktuigbouwkunde afgerond op ten minste hbo-niveau.

 • U hebt aantoonbare ervaring met adviseren over het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat en watervoorziening.

 • U hebt aantoonbare ervaring met passieve en actieve gebouw gebonden installaties.

 • U ervaring met onderwerpen als onderhoud, energiebesparing, legionella, bouwkosten en duurzaamheid.

 • U hebt aantoonbare ervaring met projectleiding.

 • U hebt ervaring met adviseren in complexe huisvestings- en/of vastgoedvraagstukken.

 • U bent gewend om te werken in teams en daarbij over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken.

 • U kunt een diverse werkportefeuille aan met grote en kleine, complexe en eenvoudigere projecten (die verspreid kunnen zijn over het hele land).

 • U bent voor uw vakgebied alert op (mogelijke) wijzigingen in wetgeving, normering of beleid en kunt dat ook adequaat vertalen in uw advisering.

Waar?

Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Klimaattechniek, rijksvastgoedbedrijf, binnenklimaat, watervoorziening, huisvestingsvraagstukken vastgoedvraagstukken, onderhoud, energiebesparing, legionella, bouwkosten en duurzaamheid, utiliteit. HIT, gebouwgebonden installaties

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 13 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten