Projectleider Huisvesting

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
621
Status
Gesloten
Referentie
IGB65660473

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

4-5-2016 om 17:00 uur

De politie staat voor een grote opgave op het gebied van huisvesting. De vastgoedvoorraad moet beter aansluiten op de operatie, toekomstbestendiger, duurzamer, compacter en moet leiden tot lagere exploitatielasten. Daarnaast is de huisvestingorganisatie in opbouw en is er een programma opgericht om versnelling aan te brengen op de transitiefase. De opgave speelt zich af in een politiek/bestuurlijk gevoelige omgeving.

Het programma huisvesting heeft als doel om binnen 2 jaar de huisvestingactiviteiten, projecten en afstoot te programmeren om de doelstellingen van Strategisch Huisvestingsplan 2013-2025 (SHP) te behalen. Om de doelen te bereiken produceert het programma integrale huisvestingsplannen die voldoen aan de kaders van het SHP, financieel uitvoerbaar zijn en draagvlak hebben bij de operatie en ondernemingsraden.

Het programma heeft ook als doel om het fysieke plaatsingsproces van de personele reorganisatie te realiseren. De reorganisatie heeft als gevolg een groot aantal schuifbewegingen van politie ambtenaren. Voor het faciliteren van deze schuifbewegingen is voor alle eenheden en het Producten en Diensten Centrum een schuifplan opgesteld.

Vanuit het programma is er per eenheid een projectleider aangesteld die toeziet op de realisatie van het schuifplan. Dat houdt in dat u binnen de eenheid het aanspreekpunt bent voor alle activiteiten in relatie tot het schuifplan. Het schuifplan bestaat uit verhuisbewegingen, allerlei verschillende klussen (kleine verbouwingen e.d.) en projecten op het gebied van huisvesting.

Daarnaast stelt u samen met de Realisatiemanager (eindverantwoordelijk) het huisvestingsplan van de eenheid op. Dit huisvestingsplan omvat de huisvestingsstrategie van de eenheid tot en met 2025. Het uitgangspunt vormt hierbij het strategisch huisplan van de Nationale Politie.

Voor de Landelijke Eenheid zijn wij op zoek naar een nieuwe projectleider.

De Projectleider is verantwoordelijk voor het realiseren van het schuifplan en rapporteert aan het programmabureau over voortgang, financiën en eventuele issues. Daarnaast stelt hij/zij met de realisatiemanager het huisvestingsplan van de eenheid op.

Vakmatige taken

 • Aansturen multidisciplinair team bestaande uit oa. Facility Services, HRM, ICT.

  • Afstemmen met ondernemingsraden en transitieteam.

  • Voortgang rapporteren op basis van GROTIK-beheeraspecten aan programmabureau en stuurgroep Huisvesting van de eenheid.

  • Afstemmen van activiteiten met de gebruikers-, inkoop, beheer- en bouworganisatie(s).

  • Organiseren van participatie en acceptatie van relevante stakeholders voor het project.

  • Bijdrage leveren aan het realiseren van een Huisvestingsplan van de eenheid.

 

Functie-eisen

Eisen

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een rol als projectleider (of vergelijkbaar) binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 10 jaar

  • Minimaal een afgeronde geaccrediteerde relevante technische HBO opleiding (kopie kunnen aanleveren)

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring als projectleider van grootschalige huisvestingsprojecten in een complexe organisatie met 2000+ medewerkers en meerdere kantoren waarbij de kandidaat te maken heeft gehad met veel verschillende stakeholders, politiekgevoelige situaties.

  • Ervaring als projectleider met projecten met een omvang van minimaal €2 mln

Wensen

 • Aantoonbare ervaring met het realiseren van verhuisplannen waarin schuifbewegingen van personeel, het laten uitvoeren van kleine en grote projecten om schuifbewegingen mogelijk te maken en het aansturen van een multidisciplinair team de belangrijkste onderdelen vormden binnen een overheidsorganisatie met 2000+ medewerkers

  • Prince2 Practitioner gecertificeerd

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-05-2016 18:26
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten