Interim Teammanager Kwaliteit & Controle

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Zwolle
Reacties
2
Bekeken
1502
Status
Gesloten
Referentie
92160123

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

De functie
Je geeft op een daadkrachtige, praktische, inspirerende en resultaatgerichte manier leiding aan de afdeling, zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Je maakt deel uit van het MT Zorgaanbieders Zwolle. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van controles conform werkprogramma en het in één keer goed opleveren van de controledossiers. Zilveren Kruis heeft vergevorderde voornemens om het gehele controlegebouw in 2016 opnieuw in te richten. Dit betekent dat wij naast vakinhoudelijke kennis ook ervaring met het begeleiden van (de personele gevolgen van) veranderingsprocessen erg belangrijk vinden.
 
Het profiel
Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. In het waarmaken van onze klantbeloftes spelen de zorgaanbieders een belangrijke rol. Zij hebben te maken met (vaak complexe) regels en voorschriften met betrekking tot het aanbieden en declareren van hun diensten. Je werkt op het snijvlak van zorgaanbieders en zorgverzekeraar, waarbij het klantbelang de verbindende schakel is.

Het geeft je energie en voldoening om met zo min mogelijk beheersmaatregelen in control te zijn. Hierbij ben je erop gericht om systemen en processen continu en vanuit de bron te verbeteren. Verbeteren doe je in verbinding met je omgeving, waarbij je lef en leiderschap toont.

Uiteraard beheers je het SENS instrumentarium. Als leidinggevende is het primair van belang dat je samen met je medewerkers de afgesproken doelen realiseert. Je neemt leiding en houdt overzicht, maar geeft ruimte aan medewerkers om vanuit hun vakmanschap, maar binnen de afgesproken doelstellingen en standaarden, zelf invulling te geven aan de uitvoering van hun werkzaamheden. De mensen om je heen vinden je gestructureerd, zorgvuldig, verbindend en inspirerend. Daarnaast zorg je er voor dat je medewerkers zich permanent ontwikkelen en effectief samenwerken. Je houdt je goed staande in een complex en voor medewerkers ingrijpend veranderingsproces, bent in staat om veranderingen te managen, kunt omgaan met weerstand en mijdt het moedige gesprek niet.

Verder beschik je over

 • HBO-/WO- werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde HBO-/Bachelor-opleiding, bij voorkeur BE of Accountancy

 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met het aansturen van controlewerkzaamheden cq het beheersen van risico’s.

 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring en bewezen leidinggevende capaciteiten (b.v. jouw MBO score Leiderschap > 85%).

 • Goede kennis van het zorgveld en de interne organisatie van Zilveren Kruis, overzicht in de keten en het vermogen om snel inhoudelijke kennis op te doen

 • Aantoonbare ervaring met Continu Verbeteren (SENS twee sterren) We zijn echt op zoek naar iemand die de combinatie van inhoud en management beheerst.

 
Jouw afdeling
De context Zilveren Kruis is gevestigd op de locaties Leiden, Leusden en Zwolle. Wij staan onze verzekerden met Raad en Daad terzijde bij het regelen en betalen van zorg, en het streven naar vitaliteit. Deze ambitie is uitgewerkt naar zowel klantbeloftes als gedrag dat we alle medewerkers verwachten. In het gewenste gedrag staan de vier D’s centraal: Dichtbij, Duidelijk, Deskundig en Doen. Het team Kwaliteit en Controle is onderdeel van het serviceteam Claims in Zwolle en is verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van formele controles op verzekerden- en schadeadministratie voor zowel basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen als Wet Langdurige Zorg. De controles zorgen ervoor dat we aantoonbaar in control zijn op rechtmatige uitvoering van deze verzekeringen, dat de belangrijke risico’s worden beheerst en dat we daarmee een solide basis hebben voor verantwoording aan de toezichthouders. Daarnaast vormen de controles een belangrijk middel voor het verbeteren van onze systemen en processen. Binnen deze afdeling werken op dit moment ongeveer 30 medewerkers, waaraan je samen met een collega-teamleider leiding geeft. De medewerkers zijn onderverdeeld in twee teams, waarvan één team onder jouw directe leiding valt.
 
Wij bieden
In verband met vertrek van de huidige teamleider en de vergevorderde reorganisatieplannen, bieden wij een tijdelijke functie binnen Zilveren Kruis in Zwolle.

Uurtarief tussen de € 60 en € 65 inc. reiskosten, excl. BTW.
Tarief wordt bepaald aan de hand van cv, kennis en vaardigheden.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag het volgende

 • recent cv, toegespitst op de functie

 • persoonlijke motivatie

 • uurtarief incl. reiskosten, excl. BTW

Sluitingsdatum is 9 mei 2016 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  05-05-2016 11:07
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-05-2016 12:31
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten