Technisch architect

Freelancer
ADves B.V.
Geplaatst op
06-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
13
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtgever wil de door haar beheerde ICT omgeving, zijnde infrastructuur en applicatie-landschap, in kaart brengen. Op dit moment is er nog geen overzicht (architectuur) aanwezig.

Omschrijving opdracht

Het uitvoeren van een inventarisatie en het opstellen van een plan van aanpak m.b.t. de totstandkoming van een “plaat” en vervolgens het opleveren van de beschrijving van onze ICT omgeving conform plan van aanpak. Dit zowel op technische infrastructuur als op applicatiegebied.

Hiernaast dient actief te worden geanticipeerd en geadviseerd m.b.t. de visie/opzet voor een basisvoorziening tbv de basisregistraties

Kaders/randvoorwaarden

Nog nader vorm te geven aan de hand van interviews. De architectuur (overzicht ICT omgeving) moet zodanig worden opgesteld dat het gebruikt kan worden door opdrachtgever om de impact van veranderingen op de ICT omgeving te kunnen vaststellen alsook om een sourcing strategie te kunnen bepalen.

De architectuur moet beheersbaar (onderhoudbaar) zijn na oplevering. Hierbij dient gekeken te worden naar raakvlakken met huidige tooling (zoals bijv. monitoring tool en CMDB)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten