Verpleegkundige

Freelancer
Sofiaszorg
Geplaatst op
07-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
985
Status
Gesloten
Referentie
Sofiaszorg 20160506

Omschrijving

Voor een verpleeghuis omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar verzorgende IG-ers (niveau 3 en 4) die op zoek zijn naar een opdracht bij een verpleeghuis voor 24 a 32 uur in de week.

Je komt als verzorgende IG-er te werken in een enthousiast en zelf organiserend team. Je werkt samen met betrokken professionals die de bewoners een warm thuis willen bieden. Het is een nieuwe locatie omgeving Utrecht waar gestart is met het nieuwe werken.

Naast het bieden van zorg, organiseer je met je collega's ook activiteiten voor de bewoners, de planning van de roosters en zorg je voor het eten en uitjes.

FUNCTIE EISEN- diploma Verzorgende IG of diploma Ziekenverzorgende- minimaal 1 jaar ervaring als Verzorgende IG is een pre- beschikbaar voor 28 uur in de week- pro-actief, enthousiast en zelfstandig.

Heb je interesse? Reageer dan direct op de vacature! Als je niet aan bovenstaande eisen voldoet, hoef je niet te reageren.

Wij nemen je sollicitatie dan niet in behandeling.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten