Reviewleider MSZ/GGZ

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wageningen
Reacties
1
Bekeken
1776
Status
Gesloten
Referentie
IGB65855748

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

34

Sluitingsdatum

17-05-2016 om 17:00 uur

De klant is op zoek naar twee reviewleiders met auditervaring in de (zorg-) verzekeringsbranche. De aanleiding voor deze functie zijn de zelfonderzoeken bij ziekenhuizen (MSZ) en de GGZ instellingen, alsmede de ontwikkelingen richting Horizontaal Toezicht. De klant heeft samen met drie ziekenhuizen (en later aangevuld met drie GGZ-instellingen) een visie op Horizontaal Toezicht ontwikkeld. Horizontaal Toezicht is een andere manier van samenwerken tussen zorgverzekeraars en zorginstellingen, waarbij gefundeerd vertrouwen centraal staat. Er wordt hierbij proactief samengewerkt om de controles op de kwaliteit van declaraties in de keten zo effectief mogelijk uit te voeren.

Verantwoordelijkheden

Als reviewleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de controles op de landelijke zelfonderzoeken (self assessments) van zorginstellingen en het afstemmen van de uitkomsten van deze controles met interne en externe partijen. Je werkt in hoge mate zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en voortgang van de aan jou toegewezen onderzoeken. In deze voortrekkersrol stuur je de organisatie in de overgang van zelfonderzoeken naar horizontaal toezicht in de praktijk. Daarbij vertegenwoordig je de klant in externe gremia en landelijke overleggen met andere zorgverzekeraars en zorgaanbieders, maar overleg je ook met regelgevers, koepelorganisatie en toezichthouders. Je vertegenwoordigt de klant bij het opstellen en uitvoeren van de landelijke risicoanalyse en het landelijke controleplan, zowel op het gebied van rechtmatigheid als doelmatigheid. Daarbij onderhoud je relaties met verschillende afdelingen en andere betrokkenen in het zorgveld om continu op de hoogte te zijn van de beheersing van de risico's, nieuwe ontwikkelingen daarin en dit door te vertalen in de aanpak. Je begrijpt de bestaande verbanden tussen de beleidsregels en de inhoudelijke controlepunten en het daarmee samenhangende normenkader en je kunt dit doorvertalen naar reviewactiviteiten. Ook stel je zelfstandig een intern plan van aanpak op dat aansluit bij het landelijk tempo om te komen tot een tijdig en kwalitatief oordeel en vorm je de verbindende spil tussen de landelijke werkgroep en de interne organisatie. Met jouw expertise vorm je een oordeel over de kwaliteit van de uitkomsten van de controles en stel je de financiële impact die voortvloeit uit de reviewwerkzaamheden per zorgaanbieder vast. Jij bent verantwoordelijk voor de communicatie met de instellingen over de aangeleverde voorlopige bevindingen, hoor- en wederhoor en definitieve bevindingen conform de gestelde richtlijnen.

Daarnaast verdiep je je in de ontwikkelingen rondom Horizontaal Toezicht en draag je bij aan de transitie van de zelfonderzoeken richting Horizontaal Toezicht. Samen met de geselecteerde zorginstellingen binnen het programma Horizontaal Toezicht pas je de uitgangspunten van Horizontaal Toezicht toe in de praktijk en bouw je aan kwaliteitsborging aan de bron en tevens een nieuwe manier van samenwerken. 

Functie-eisen

 • Let op: Standplaats in Wageningen is, maar alsmede op locatie bij zorginstellingen in Midden, Oost en Noord Nederland

  • WO opleiding, bij voorkeur aangevuld met de opleiding RA, RO of RC (harde eis).

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (harde eis).

  • Werkervaring in de zorgverzekeringsbranche of binnen een zorginstelling is een pre.

  • Werkervaring in een auditfunctie is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-05-2016 22:48
  Plaats
  Hoeven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten