Adviseur Techniek seior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Maastricht
Reacties
0
Bekeken
831
Status
Gesloten
Referentie
IGB65861352

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-12-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-05-2016 om 17:00 uur

Het betreft veelal multidisciplinaire activiteiten (combinatie civiel, werktuigbouw, elektro en ICT) die in teamverband, onder aansturing van de Manager Techniek, worden uitgevoerd. Beginnend met een summiere onderhoudsvraag, verzamel je relevante tekeningen, technische handleidingen en andere relevante zaken en initieer je eventueel aanvullende onderzoeken. Hiermee wordt de onderhoudsbehoefte duidelijk in beeld gebracht en vervolgens met de beheerder afgebakend. Dit wordt vastgelegd in een Project Opdracht Uitvoering. Vervolgens stel je, middels functioneel specificeren, vanuit de Project Opdracht Uitvoering de vraagspecificaties (contracttekst) op ten behoeve van het aanbestedingstraject.

Verder ben je vraagbaak voor de technische vragen die vanuit de lopende contracten aan de backoffice techniek gesteld worden.

Naast de technische afstemming, dient ook input geleverd te worden aan de kostenramer om een raming te kunnen opstellen.

Je hebt een helikopterview op de zaken die binnen de werkgroep techniek spelen, waarmee je de technisch manager kunt vervangen in diverse overleggen.

Functie-eisen

 • Let op: Standplaats is Maastricht en Roermond.

  • VCA certificering (harde eis).

  • Hbo Techniek met specialisatie Werktuigbouwkunde (harde eis).

  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring van een technische projectomgeving en affiniteit met projectbeheersing en risicomanagement (harde eis).

  • Kennis van en ervaring met UAV-GC en SCB is een vereiste (harde eis).

  • ruime aantoonbare ervaring en kennis van het werkterrein techniek. Dit betekent dat je in staat bent om een trekkende rol te vervullen bij de voorbereiding van het technische gedeelte van nieuwe contracten in multidisciplinair verband (o.a. technisch, juridisch, omgeving) en hebt kennis van aanbestedingsprocessen (harde eis).

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten