Projectleider Informatievoorziening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
1300
Status
Gesloten
Referentie
IGB66026858

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-05-2016 om 17:00 uur

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten binnen middelgrote integrale projecten. De projecten waar jij aan werkt hebben een gemiddeld afbreukrisico politiek-bestuurlijk of technisch-veiligheidskritisch gebied binnen je eigen specialisme.

Jij levert jouw eigen (deel)projecten op, draagt ze over aan de staande organisatie en evalueert ze. Dat doe je tijdig, juist en volgens de afspraken die gemaakt zijn met de opdrachtgever. Daarbij zorg je voor (tussentijdse) rapportages. De projectopdrachten en projectplannen die je maakt zijn SMART, afgestemd met de opdrachtgever en passen binnen de eigen projectenportefeuille en binnen de activiteiten van de klant en/of externe partijen. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met de politieke, maatschappelijke en organisatorische haalbaarheid. Je onderzoekt risico’s en kansen en benoemt kritische succesfactoren. Verder beoordeel je de gewenste toekomstsituatie en de implicaties en consequenties. Op basis daarvan formuleer je heldere projectdoelstellingen. Bovendien adviseer je over strategische aspecten van de opzet, ontwikkeling, organisatie en uitvoering van projecten. Je bent verantwoordelijk voor de effectieve leiding en planning van projecten en voor een efficiënte inzet van interne en externe IPM-(top)rolhouders, projectmedewerkers en middelen. De toegekende budgetten, projectkwaliteit en de projectvoortgang zijn bij jou in goede handen. Tot slot zorg je ervoor dat elk project op tijd is afgestemd met diverse disciplines die meewerken.

Functie-eisen

 • 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan projecten (harde eis).

  • Aantoonbare kennis van Rijkswaterstaat, overheidsorganisaties, gemeenten en provincies en de opbouw en functionele verhoudingen binnen en tussen die organisaties (harde eis).

  • Kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn (harde eis).

  • 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagementmethoden en -technieken, zoals IPM en SCB (harde eis).

  • Kennis van en ervaring met Cobit, BiSL, ASL en ITIL (harde eis).

  • Aantoonbare kennis –en ervaring met integrale veiligheid.

  • Relevante ervaring met het aansturen van marktpartijen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-05-2016 12:36
  Plaats
  Vlaardingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-05-2016 08:28
  Plaats
  Wassenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten