Coördinerend/Specialist Adviseur Werktuigbouwkundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
417
Status
Gesloten
Referentie
IGB66035509

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

12-05-2016 om 17:00 uur

Je adviseert vanuit je expertise van werktuigbouwkundige installaties over het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat en watervoorziening. Je hebt ervaring met passieve systemen en actieve gebouwgebonden installaties. Belangrijke onderwerpen zijn onderhoud, energiebesparing, legionella, bouwkosten en duurzaamheid.
Als expert heb je een diverse adviesportefeuille met rechtbanken, gevangenissen, monumenten, rijksverzamelkantoren en eventueel paleizen. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw.

Je bent betrokken bij projecten vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en nazorg. Dit betekent dat je in het begin bezig bent met de interpretatie en haalbaarheid van de klantvraag: wat is de kern van het huisvestingsprobleem, wat zijn de ambities en de scope van het project? Wat zijn de kosten? De doelen vertaal je in een projectspecifiek programma van eisen. Dit doe je zowel voor traditionele als voor geïntegreerde contracten. In de ontwerp- en realisatiefase borg je de kwaliteit en veiligheid door toetsing en sturing van opdrachtnemers.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werktuigbouwkunde (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring met adviseren over het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat en watervoorziening (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring met passieve en actieve gebouw gebonden installaties (harde eis).

  • Ervaring met onderwerpen als; onderhoud, energiebesparing, legionella, bouwkosten en duurzaamheid (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring met projectleiding (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-05-2016 08:07
  Plaats
  Sassenheim

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten