Financieel Adviseur (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
1
Bekeken
696
Status
Gesloten
Referentie
IGB66039100

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

13-5-2016 om 9:00 uur

Als strategisch financieel adviseur adviseer je het management, en de directie integraal op het bedrijfsvoeringsterrein. In voorkomende gevallen adviseer je het bestuur. Je geeft hen gevraagd en ongevraagd advies en je voert overleg met de vakafdelingen. Je werkt binnen een klantteam nauw samen met juridische, personeelsadviseurs en informatiemanagers om  een integraal advies te kunnen geven.

 • Je adviseert de integraal manager / de directie / de programmamanagers in het kader van het opstellen van college- en raadsvoorstellen, verbonden partijen, gemeenschappelijke regelingen en projecten;

  • Je signaleert proactief risico´s, verbeter- en/of knelpunten en implementeert deze;

  • Je volgt en signaleert interne en externe ontwikkelingen en vertaalt de mogelijke financiële consequenties naar de te ondersteunen afdelingen / programma’s / projecten;

  • Je bewaakt en bevordert de integrale samenhang met betrekking tot de toepassing van instrumenten en beleid op bestuurlijk en concernniveau.

Je bent een ervaren strategisch financieel adviseur die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt een breed blikveld, kunt integraal adviseren en je bent in staat om op een zeer klantgerichte manier te opereren als adviseur, je legt op een gemakkelijke en prettige wijze contacten en je kan door middel van een constructief overleg de zaken de juiste kant op te sturen. Je bent in het bezit van een bestuurlijke antenne. Je bent iemand die op het gebied van gemeentefinanciën initiatieven (mede) ontwikkelt en deze weet om te zetten in succesvolle oplossingen. Je hebt een pragmatische instelling, bent in staat de hoofdlijn te zien en te behouden, bent een sterke analyticus en je kunt omgaan met weerstand en belangentegenstellingen. Daarnaast heb je een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding in een bedrijfseconomische of financiële richting, aangevuld met relevante trainingen en opleidingen.

  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring als strategisch senior financieel adviseur binnen een non-profit, bij voorkeur een gemeentelijke organisatie is een eis.

  • Je hebt ervaring met het adviseren van directie en bestuur en je bent bekend met complexe gemeentelijke financiële regelingen.

  • Kennis van en ervaring binnen het sociaal domein is een pré.

Competenties

 • Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en staat voor je zaak;

  • Je bent enthousiast, klantgericht en neemt initiatieven om processen te verbeteren;

  • Je bent creatief en zoekt de samenwerking in het vinden van de beste oplossingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-05-2016 11:55
  Plaats
  den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten