Projectmanager Infrastructurele Projecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
793
Status
Gesloten
Referentie
IGB66046135

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-7-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-5-2016 om 13:00 uur

Je komt werken binnen het Ingenieursbureau (IB) van Amsterdam op de afdeling “Projectmanagement Zuid”. Deze afdeling doet het projectmanagement vanaf het moment dat de opdrachtgever het project start tot en met de realisatie van infrastructurele (GWW) projecten. De projecten spelen zich af in de binnenstedelijke omgeving van Amsterdam. Veelal in stadsdeel Zuid, waar de belangen groot zijn en er niet genoeg ruimte is voor alle gebruikers van de openbare ruimte.
De bestuurlijke besluitvorming is complex, mede vanwege de bevoegdheidsverdeling tussen stad en stadsdeel. Er is veel afstemming nodig met andere partijen, die werken in de openbare ruimte willen uitvoeren. De afdeling bestaat uit circa 30 medewerkers, voornamelijk projectmanagers. Het IB heeft daarnaast afdelingen die zorg dragen voor de technische expertise, de inkoop en ondersteuning voor deze projecten.

Het Ingenieursbureau zoekt een projectleider die uiteenlopende projecten in de openbare ruimte aanstuurt. De opdrachten variëren van planvorming en participatie tot en met contractvorming en de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan.

Het betreft projecten in verschillende planvormingsstadia. Je moet in staat zijn om uit alle eisen en wensen van omgeving een bestuurlijk gedragen oplossing uit te werken en deze binnen alle projectbeheersingskaders uit te voeren.

Je stuurt een projectteam aan en fungeert als de natuurlijke sparringpartner en het intermediair tussen de ambtelijk opdrachtgever, de stadsdeelorganisatie en het project. Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten, inclusief stakeholder- en omgevingsmanagement. Klantgerichtheid en een flinke dosis bestuurlijke sensitiviteit zijn onontbeerlijk bij deze functie.

Functie-eisen

 • HBO/ Academische afgeronde opleiding zoals Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde

 • minimaal 10 jaar ervaring in het projectmanagement van infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving (vanuit de overheid dus aan opdrachtgeverszijde)

 • in de afgelopen 8 jaar ervaring opgedaan in een eindverantwoordelijke rol

 • minimaal 5 jaar kennis en ervaring opgedaan met de voorbereiding en uitvoering van binnenstedelijke projecten

 • ervaring in projectmanagement in een leidinggevende rol

 • minimaal 5 jaar ervaring met omgevingsmanagement

 • ervaring met werken in één van de 4 grote gemeenten en bestuurlijke opdrachtgevers in deelgemeenten

 • ervaring met advisering van de bestuurlijk verantwoordelijke

 • affiniteit met civiele techniek en/of de openbare ruimte/gebiedsontwikkeling

 • een stevige, creatieve persoonlijkheid, die het leuk vindt om in een complexe, soms hectische, politiek gevoelige omgeving te werken

 • de vaardigheid om helder te communiceren en beknopt te formuleren en te rapporteren

 • een sterk analytisch en organisatorisch vermogen

 • een goede teamspeler die goed met mensen om weet te gaan

 • gericht op het behalen van resultaat en kwaliteit

 • zelfstandig en pragmatisch, toont initiatief en zet graag de puntjes op de i

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  10-05-2016 15:43
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-05-2016 17:52
  Plaats
  Rijswijk
  Geplaatst door
  anthony adeti
  Status
  Standaard
  Bijlage
  46n99zz0vv5z3ui.docx

  I have 10 years project management experience . I have just returned from Dubai , where I worked as Head of Quality Assurance and testing
  Please review my cv for the potential opportunity.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten