Backend Developer OIS Datapunt

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
836
Status
Gesloten
Referentie
IGB66049805

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

12-05-2016 om 12:00 uur

OIS zoekt een ‘nieuwe generatie Backend developer' die aantoonbare ervaring heeft met Docker, Continuous Integration, Continuous Delivery en Devops in een enterprise omgeving.

Een Backend developer met aantoonbare kennis van Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch (ELK), Big Data tools (Hadoop etc.), Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5 en Open Source.

OIS zoekt een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk.
OIS zoekt een Backend developer die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken.

De Backend developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'backend' ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten. Het Datapunt is al enkele maanden actief en zal vanaf 2016 flink gaan groeien. Bovengenoemde kennis, eigenschappen en kwaliteiten zullen worden getoetst tijdens het matchgesprek. Kandidaat geeft in het cv duidelijk aan of hij/zij bovengenoemde kennis, kwaliteiten en eigenschappen bezit.

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring met het realiseren van API’s (Application Programming Interfaces)  (harde eis).

  • Minimaal VIJF jaar recente ervaring als Backend developer  (harde eis).

  • Beschikt over 'eigen apparatuur' en bereidt om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device - BYOD) (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-05-2016 12:22
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten