Senior Juridisch- en verkeerskundig adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
458
Status
Gesloten
Referentie
IGB66054458

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 09:00 uur

De afdeling Stadsbeheer is op zoek naar iemand die beschikt over grote verkeerstechnische en juridische kwaliteiten en paart dit aan een gedegen kennis en ervaring. Je hebt bewezen over een grote bestuurlijke sensitiviteit te beschikken en je bent in staat complexe zaken inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Je treedt vaak op als gespreksleider en mediator in complexe zaken en geschillen, vaak discipline overstijgend.

Je bent deskundig in behandeling van WOB verzoeken en het afhandelen van klachten, je vertegenwoordigd de afdeling bij de commissie van bezwaar en beroep. 

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde WO opleiding rechten i.v.m. verkeersrecht en Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) (harde eis).

    • Minimaal afgeronde HBO opleiding verkeerstechniek (harde eis).

    • Aantoonbare werkervaring met bovengenoemde opleidingen, minstens 7 jaar in de afgelopen 10 jaar (harde eis).

    • Aantoonbare relevante ervaring op het gebied van beheer van de openbare ruimte in een gemeente; minstens 5 jaar in de afgelopen 7 jaar (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten