Juridisch Beleidsmedewerker

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Midden van het land
Reacties
0
Bekeken
786
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1748

Omschrijving

Voor een gemeente in het midden van het land zijn wij op zoek naar een Juridisch Beleidsmedewerker, die gaat ondersteunen bij het vormgeven aan de beleidsprocessen van de gemeente vanuit de juridische invalshoek.

Afdeling Concerndiensten
De medewerkers bij de afdeling Concerndiensten zijn samen verantwoordelijk voor het concern brede beleid op het gebied van de bedrijfsvoering, diverse administraties en managementinformatie. De afdeling verstrekt juridisch advies en ondersteuning en zorgt voor bestuursondersteuning. Het is dus een afdeling met veel dynamiek en altijd gericht op het kwalitatief dienstverlenen, ondersteunen en adviseren van de bedrijfsvoering in het geheel en de afdelingen afzonderlijk. Dienstverlenend en innovatief, communicatief en collegiaal, integer en professioneel zijn trefwoorden die de afdeling kenmerken.
Het team Juridische Zaken/Inkoop houdt zich bezig met: juridische advisering, wet- en regelgeving, juridische kwaliteitszorg/juridische control, Wob/Wbp, secretariaat bezwaarschriften, afhandeling klachten en aansprakelijkstellingen, verzekeringen, regie belastingen, contractbeheer en inkoopadvies.

Taken

Het adviseren over alle voorkomende juridische aangelegenheden
Het opstellen en toetsen van overeenkomsten
Het signaleren van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving
Het vormgeven aan de beleidsprocessen van de gemeente vanuit de juridische invalshoek
Het in rechte en in interne en externe overlegstructuren vertegenwoordigen van de gemeente

Vereisten

Een afgeronde WO-opleiding Rechten, Staats- en Bestuursrecht
Aantoonbare kennis van Privaatrecht
Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Juridisch Beleidsmedewerker bij een gemeente
Kennis van en/of werkervaring met: de Algemene Wet Bestuursrecht (AWB), de Gemeentewet, het Burgerlijk Wetboek (BW) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

Competenties

Enthousiast
Integer
Zelfstandig
Flexibel
Accuraat
Goede communicatieve vaardigheden
Initiatiefrijke, oplossingsgerichte en verbindende instelling
Een gezonde dosis humor

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief uw vakantieplanning en 2 referenties – zonder vakantieplanning en referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten