Recovery Kind Verpleegkundige

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
967
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

17 mei 2016

Einde

30 september 2016

Verlenging

Ja

Uren

36

Indienen

14 mei 2016

Detabem is op zoek naar een Recovery Kind Verpleegkundige, voor in Utrecht.

Als recoveryverpleegkundige coördineer je, in teamverband, de zorg rondom de patiënt en bewaak je de continuïteit van de zorg tijdens het korte intensieve contact met de patiënten en ouders. Je werkt in een afwisselende en dynamische omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de direct-postoperatieve opvang van kinderen en obstetrische patiënten die onder algehele en/of regionale anesthesie een operatie, behandeling of onderzoek hebben ondergaan. Daarnaast vervul je een rol in de postoperatieve pijnservice op de afdeling. Tijdens de avonden en in het weekend wordt er gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Afdeling
Het UMC Utrecht beschikt over twee operatiecentra: het UMC OK-complex en het operatiecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Beide centra vallen, net als de Intensive Care en de Spoedeisende Hulp, onder de divisie Vitale Functies. Het operatiecentrum van het WKZ heeft de beschikking over zes OK’s en een hartkatheterisatiekamer. Daarnaast wordt er tweeënhalve dag per week een MRI-programma voor kinderen in het Academisch Ziekenhuis Utrecht verzorgd, inclusief uitslaapfaciliteiten. De Recovery is een afwisselende werkplek met acht bedden voor kinderen van alle specialismen en obstetrische patiënten in een open en innovatieve omgeving. Sinds kort worden de kinderen van het Prinses Máxima Centrum na een oncologische procedure op deze Recovery verkoeverd. Er wordt nauw samengewerkt met de verschillende afdelingen en collega's van andere disciplines, waaronder anesthesiologen en anesthesiemedewerkers. Daarbij is er veel aandacht en inzet voor kwaliteitsverbetering en patiëntveilige zorg.

Profiel
Je bent een enthousiaste recoveryverpleegkundige, IC-verpleegkundige, High Care verpleegkundige, IC-kinderverpleegkundige of kinderverpleegkundige die bereid is de Recoveryopleiding te volgen. Bij voorkeur ben je een verpleegkundige met kinderaantekening. Wanneer je dat hebt is het mogelijk om in overleg, de recovery- opleiding te volgen door het behalen van deelcertificaten. Je werkt graag in een klein team, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en stelt steeds de patiënt centraal. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

CV eisen
CV in het Nederlands opgesteld en in Word van maximaal 5 pagina's.
In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
tevens dien je in het bezit te zijn van kinderaantekening, en een BIG Registratie.

Er is uitzicht op een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten