Verpleegkundige Hematologie

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
09-05-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
952
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

Z.S.M.

Einde

30 juni 2016

Verlenging

Ja

Uren

32

indienen

14 mei 2016

Detabem is op zoek naar een Verpleegkundige Hematologie/ Stamceltransplantatie voor in Utrecht.

Beschrijving afdeling;
De afdeling Hematologie maakt deel uit van het UMC Utrecht Cancer Center. Het is een afdeling waar polikliniek, dagbehandeling en kliniek aan elkaar verbonden zijn. Er werken multidisciplinaire teams aan de bestrijding van hematologische kanker in alle vormen van academische zorg.
De afdeling Hematologie van het UMC Utrecht heeft zich sterk geprofileerd als nationaal en internationaal centrum voor beenmerg- en stamceltransplantaties. Het is een van de unieke centra waar onverwante stamceltransplantaties worden verricht; het UMC Utrecht heeft zich hier een grote naam in verworven. De transplantaties worden volgens de modernste state-of-the-art procedures uitgevoerd. Recentelijk hebben wij dan ook de bijbehorende JACIE-certificatie ontvangen. Ook participeert de afdeling volop in diverse klinische studies van de HOVON (Stichting Hemato-Oncologie voor Volwassenen Nederland) en behoort ze tot de meest includerende centra. Daarnaast wordt geparticipeerd in de werkgroep Stamceltransplantaties van de HOVON.
De afdeling Hematologie wil een internationaal toonaangevend centrum zijn waarin kennis over hematologie in het algemeen en stamceltransplantaties in het bijzonder wordt verworven, getoetst, gedeeld en toegepast. Kwaliteitsbeleid en maatschappelijke transparantie zullen in het beleid van de komende jaren een steeds prominentere plaats innemen. We zijn een JACIE geaccrediteerd stamceltransplantatiecentrum en zijn onderdeel van een JCI geaccrediteerd universitair medisch centrum.

Doel van de functie Het coördineren en uitvoeren van het totale verpleegkundige zorgproces van de patiënt om binnen de kaders van de afdelings-c.q. divisiedoelstellingen en het medisch behandelplan te komen tot een verpleegkundig zorgproces dat bevordert dat de patiënt efficiënt en effectief de zorg ontvangt die zijn of haar situatie vereist.

Resultaatgebieden Resultaatgebied 1: Verpleegkundig zorgproces Coördineren van en zorgdragen voor de continuïteit van hoog complexe, verpleegkundige zorg van opname tot ontslag om het verlenen van die zorg te realiseren door middel van het doorlopen van de verschillende fasen van het verpleegkundig zorgproces.

Functie-eisen Opleiding

  • Inservice A/MBOV/HBOV

  • Oncologie verpleegkundige vervolgopleiding

  • Hematologiekopmodule Ervaring

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring

  • Ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding Vaardigheden

  • Onderhandelen en samenwerken met verschillende disciplines

  • Analytisch en probleemoplossend vermogen

  • Communicatief en sociaal vaardig

  • Improvisatievermogen en creativiteit

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in een Word bestand. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten