Communicatieadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
2
Bekeken
1215
Status
Gesloten
Referentie
IGB66136881

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 12:00 uur

De afdeling Strategie, Control en Communicatie (SCC) adviseert het college en de concerndirectie over de gevolgen van externe ontwikkelingen voor bestuur en organisatie, inclusief de bestuurlijke communicatie daarover. SCC adviseert daarnaast over de strategie die nodig is om de bestuurlijke- en organisatiedoelen te realiseren. Vanuit dit perspectief verbindt, coördineert, signaleert, bewaakt en beheerst SCC strategische vraagstukken en processen in de organisatie. Verder adviseert SCC de organisatie over beleidscommunicatie.

Opdracht
We zijn op zoek naar een pittige communicatieadviseur voor een periode van 6 maanden. Als communicatieadviseur maak je deel uit van het team. Je schrijft communicatieplannen, je adviseert over de tactische en operationele inzet en zorgt er ook voor dat de plannen op tijd worden geïmplementeerd en uitgevoerd. Je kunt strategisch denken en praktisch uitvoeren. Daarbij houd je rekening met in- en externe spelers, de maatschappelijke omgeving en het politieke veld. Naast deze regisseursfunctie zal je soms ook zelf teksten moeten schrijven en activiteiten organiseren.

Je bent een adviseur die met bezieling bezig is met zijn vak. Je neemt verantwoordelijkheid en durft ook minder gebaande paden te betreden. Initiatief nemen krijgt de ruimte. Je hebt een brede scope en onderhoudt actief intern en extern contact om zo geïntegreerde adviezen te kunnen geven.

Je bent een allround communicatieadviseur en gaat net zo makkelijk aan de slag met communicatie over ruimtelijke projecten als communicatie over onderwerpen in het sociaal domein. Ervaring met citymarketing en social media is een pré.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau (harde eis).

  • Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een soortgelijke functie (harde eis).

  • Aantoonbare vaardigheden op communicatiegebied (inclusief social media), blijkend uit relevante werkervaring en/of afgeronde opleidingen en cursussen (harde eis).

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een overheidsorganisatie (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-05-2016 09:18
  Plaats
  Katwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-05-2016 11:25
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten