Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Dronten
Reacties
0
Bekeken
386
Status
Gesloten
Referentie
IGB66139494

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 09:00 uur

Bij de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) werken ruim 20 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor beleid en uitvoering op een breed scala aan maatschappelijke thema's. MO is een dynamische afdeling die door haar nauwe relatie met de samenleving snel kan inspringen op veranderingen en waar het werk leuk en afwisselend is. Zij werken nauw samenwerken met andere afdelingen zoals de afdeling Sociale zaken en Economische zaken. Na een intensieve voorbereiding staat de komende periode in het teken van de uitvoering van de transities en het vormgeven aan de transformatie. De nieuwe werkwijze Dronter Koers vormt de basis voor de manier waarop inwoners met een ondersteuningsvraag weer mee kunnen doen in de samenleving. Vanuit de pionierstraditie koerst die samenleving op eigen kracht. Red een inwoner het niet (helemaal) meer op eigen kracht, dan is er in de wijk een netwerk van professionals die samen met de inwoner en zijn/ haar omgeving een routeplan ontwikkelen. Voor mensen die een baan zoeken is een lokale en regionale werkgeversbenadering opgericht. Samen met Economische zaken en ondernemers wordt gewerkt aan het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De functie

 • Adviseren, rapporteren over ontwikkelingen en uitvoering van de Participatiewet;

 • Uitvoeren van projecten/projectmatige werkzaamheden;

 • Project Werkgeversbenadering waaronder de volgende werkzaamheden

•Uitvoeren van lokale werkzaamheden i.h.k.v. de regionale werkgeversbenadering

 • Ontwikkelen lokale activiteiten om meer mensen aan het werk te helpen

 • Implementatie van werkgevervolgsysteem in het lokale werkgeverscontactteam

 • Advisering en aanpassen verordeningen/beleidsregels m.b.t. participatie en minimabeleid;

 • Pro-actief contact onderhouden met de afdeling Sociale zaken en Economische  Zaken;

 • Werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling en/of het Programmabureau Transities

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met beleidsontwikkeling & -uitvoering op het gebied van Participatiewet (harde eis).

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het schrijven van verordening en beleidsregels (harde eis).

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het schrijven van beleids-, college en raadsvoorstellen (harde eis).

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, in een beleidsfunctie binnen een overheidsorganisatie (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten