Operatieassistent Chirurgie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
813
Status
Gesloten
Referentie
IGB66143786

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

23-05-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 17:00 uur

Aanvraag voor OK locatie WKZ: De operatieassistent heeft affiniteit met kinderen / bereidheid om in een kinderziekenhuis te werken. Tevens dient de operatieassistent bereid te zijn om diensten te gaan doen (o.a. avond, nacht, weekend).

Functie-eisen

  • Beschikt over minimaal 3 jaar ervaring operatie-assistent (harde eis).

    • Ervaring in het UMC Utrecht (harde eis).

    • BIG Registratie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten