Construction Manager

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oost-Vlaanderen
Reacties
0
Bekeken
334
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Instaan voor de werkvoorbereiding en planning van een investeringsproject (multidisciplinair) en veranderingen aan installaties binnen hun constructiefase. Beheren van de constructieplanning (activiteiten en resources) en bewaken van de constructievoortgang van de werfactiviteiten. Beheren van de Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning. Bewaken van de kwaliteit van de constructiewerkzaamheden. Beheren van de aannemingscontracten, die opgesteld werden tussen eindklant en aannemers. Leiden en organiseren van de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope, beschreven in de lastenboeken. Leiden en organiseren van de coördinatie tussen de verschillende aannemers. Instaan voor de communicatie met de klant en organiseren van de werfadministratie en Document Control.

Ervaring
Industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring met minstens 10 jaar relevante ervaring als construction manager van multidisciplinaire industriële en/of voeding en/of farmaceutische werven bij een studiebureau, een aannemer of eventueel bij de eindklant. Ervaring hebben op het gebied van de bouw van WKK’s. Een multidisciplinaire interesse hebben (mechanical, electrical, civil, piping, … ). Proactief, alert, gestructureerd, leergierig, assertief en communicatief ingesteld zijn. Een hoog veiligheidsbewustzijn hebben. Over sterke interpersoonlijke skills beschikken.

Talen
Nederlands, Engels
Frans en Duits zijn een voordeel

Periode
Van januari 2017 t.e.m. december 2017

Regio
Oost-Vlaanderen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten