Technisch Projectleider Netwerken

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
753
Status
Gesloten

Omschrijving

Het project bij onze opdrachtgever HU (hogeschool Utrecht) betreft de renovatie/optimalisatie van de data bekabelings infrastructuur en technische datanetwerk ruimtes (SER’s) op één van onze locaties. Hiervoor zijn wij op zoek naar een Technisch projectleider netwerken.

De werkzaamheden, die tijdens de zomervakantie uitgevoerd moeten worden als de locatie niet voor onderwijs in gebruik is, betreffen het op niveau brengen van IT voorzieningen van één van de locaties van e HU.

Het betreft het vervangen van oude UTP en glasvezel bekabeling door nieuwe CAT6A F/UTP en OM4 glasvezel bekabeling, het (gedeeltelijk) verplaatsen van de centrale technische ruimte voor het datanetwerk van het gebouw, en het aansturen van het vervangen van de Cisco Switches door Juniper, zoals in andere gebouwen al gerealiseerd is. E.e.a. is vastgelegd in het bestek en wordt (voor het grootste deel) uitgevoerd door externe leveranciers.

De technische projectleider moet er op toezien dat alle diensten/producten tijdig opgeleverd worden volgens het Pakket van eisen/bestek. Hij/zij zorgt er voor dat de nog aanwezige gebruikers van de locatie zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Waar nodig ondersteunt de technisch projectleider (hands-on) bij de uitvoering.

De voorbereidende werkzaamheden moeten begin juni starten. Eind augustus moet het project afgerond zijn. Verwachtte inspanning is gemiddeld 2 dagen in de week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  10-05-2016 17:46
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-05-2016 11:37
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten