Project-/Programmamanager Spitsmijden

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
895
Status
Gesloten
Referentie
IGB66159765

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-03-2016

Einddatum

01-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

19-05-2016 om 17:00 uur

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de projectresultaten binnen grote multidisciplinaire projecten. De projecten waar jij aan werkt hebben een groot afbreukrisico op politiek-bestuurlijk of technisch-veiligheidskritisch gebied binnen je eigen specialisme. Jij levert jouw eigen omvangrijke projecten, programma's en/of resultaten op, draagt ze over aan de staande organisatie en evalueert ze. Dat doe je tijdig, juist en volgens de gemaakte afspraken. De projectplannen die je formuleert voor de lange termijn van de organisatie passen binnen de projectenportefeuilles en binnen de activiteiten van de organisatie en/of externe partijen. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met bestuurlijke aspecten. Je benoemt programma- en projectrisico’s en beheerst deze. Verder beoordeel je de gewenste toekomstsituatie en de implicaties en consequenties. Op basis daarvan formuleer je heldere doelstellingen en/of projectresultaten voor zeer complexe, brede, multidisciplinaire en beeldbepalende projecten. Voor programma's definieer en initieer je een projectenportfolio en bewaak je de doelstellingen. Bovendien lever je adviezen over strategische aspecten van de opzet, ontwikkeling, organisatie en uitvoering van projecten. Je bent verantwoordelijk voor de effectieve leiding en planning van projecten en voor een efficiënte inzet van interne en externe IPM-(top)rolhouders, projectmedewerkers en middelen. De toegekende budgetten, projectkwaliteit en de projectvoortgang zijn bij jou in goede handen. Ook zorg je ervoor dat de samenhang en het aanvullende karakter van de projecten bewaakt worden, net als de bijdrage van de projecten aan de programmadoelstellingen.

Je bent sterk in samenwerken. Je werkt nauw samen met veel verschillende partijen en weet de relaties goed te onderhouden. Onder jouw leiding ontstaat er bij diverse interne en externe betrokkenen draagvlak voor projecten, programma’s, doelstellingen, resultaten en consequenties. In je aansturing van een programma- of projectteam inspireer je de teamleden tot optimale samenwerking. Dat doe je door hen zeer adequaat te ondersteunen, begeleiden en aan te sturen. Via de projecten en programma's vertegenwoordig je de organisatie op operationeel en tactisch niveau. Daar voel je je lekker bij. Je onderhandelt met (markt)partijen en bouwt en onderhoudt een sterk en relevant netwerk.

Je bent innovatief en je maakt je sterk voor de ontwikkeling van jouw specialisme. Daarvoor ontwikkel je innovatieve oplossingen, aspecten en producten. Je maakt deze bruikbaar voor de organisatie en/of het werkproces. Je adviseert over verbeteringen van het hele werkproces vanuit projectmanagement, jouw invalshoek. Je kennis en ervaring op jouw vakgebied deel je actief, binnen én buiten de organisatie. Je levert echt een bijdrage aan het verbeteren van de randvoorwaarden van projectmanagement binnen de organisatie.

Functie-eisen

 • Kennis van mobiliteitsmanagement (harde eis).

  • 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan complexe projecten en bent daarin aantoonbaar succesvol (harde eis).

  • Een opleiding gericht op het IPM-model en een (IPM-)rolspecifieke opleiding, je hebt aantoonbare kennis van risicomanagement, System Engineering, projectbeheersing, inkoopcontractering, UAV-GC, EMVI, ISO (lead) auditing en assetmanagement (harde eis).

  • Kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn (harde eis).

  • 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagementmethoden en -technieken, zoals IPM en SCB.

  • Aantoonbare kennis van Rijkswaterstaat, overheidsorganisaties, gemeenten en provincies en de opbouw en functionele verhoudingen binnen en tussen die organisaties.

  • Aantoonbare kennis van contractmanagement (SCB).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-05-2016 13:22
  Plaats
  2771 JD Boskoop

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten