ENGINEER C HOOGSPANNINGSLIJNEN

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Duiven
Reacties
0
Bekeken
396
Status
Gesloten

Omschrijving

ENGINEER C HOOGSPANNINGSLIJNEN

Als Engineer Hoogspanningslijnen geef je advies over gespecialiseerde technische aanpassingen, beheer en nieuwbouw van hoogspanningslijnen. Tevens ontwikkel je ontwerpregels, gericht op het standaardiseren van ontwerpactiviteiten. Je ontwerpt technische aanpassingen op het eigen vakgebied aan de hand van ontwerpregels, om de technische realisatie van een installatie mogelijk te maken. Ook maak je kostencalculaties voor projecten. Je bent betrokken bij tenders EU201.
Je stelt het PvE op en geeft hiertoe richtlijnen en instructies volgens wettelijke regels en voorschriften en beoordeelt met Inkoop offertes van leveranciers, om de beschikbaarheid van het juiste materiaal en materieel te waarborgen. Bovendien geef je advies aan partijen zoals netbeheerders en energiedistributeurs en derden, op basis van gemaakt ontwerp, om hen in staat te stellen om een beslissing te nemen of en wanneer het project en de installatie uitgevoerd moet worden. Je werkt volgens UAV-GC en System Engineering.
Je bereidt projecten voor, draagt zorg voor de uitvoering en verzorgt de technische en financiƫle oplevering, zodat de projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Je legt technische- en administratieve gegevens vast en levert deze aan voor de managementrapportages. Tot slot bouw je actief contacten op met relevante interne en externe partijen en onderhoudt deze, om op de hoogte te blijven van relevante technische ontwikkelingen.

Functie eisen

De Engineer hoogspanningslijnen die wij zoeken heeft een afgeronde HTS Elektro, Energie opleiding, HTS Civiele Techniek, WTB of een andere relevante technische HBO-studie. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en aantoonbare ervaring met SE en UAV-GC. Ervaring met geleiders, armaturen en mastberekening is een vereiste. Je kan goed samenwerken en je bezit goede communicatieve vaardigheden.

Interesse? Stuur dan zo spoedig mogelijk je meest recente CV, samen met een korte motivatie, dan nemen wij meteen contant met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten