Projectleider Omgevingswet

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
655
Status
Gesloten
Referentie
IGB66163704

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

01-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8-16

Sluitingsdatum

19-05-2016 om 17:00 uur

De organisatie wil zich voorbereiden op de komst van de Omgevingswet. In dat kader wordt een projectleider gevraagd. De projectleider heeft een coördinerende rol in de diverse interne en externe projecten waaraan de omgevingsdienst deelneemt. De projecten hebben als doel de voorbereiding op en implementatie van de Omgevingswet.

De omgevingswet zal consequenties hebben voor de medewerkers, processen en taken van de omgevingsdienst. Het is voor de omgevingsdienst van cruciaal belang om deze gevolgen tijdig in beeld te hebben (impactanalyse) en ze op tijd te implementeren in de organisatie (implementatieplan).
Kandidaat omschrijving
Zelfstandig en ondernemend. Goed kunnen samenwerken in een projectteam, gevoel hebben voor verschillende belangen.

Goed kunnen plannen en organiseren. Communicatief vaardig, o.a. goed kunnen presenteren en kennis overdragen.

Functie-eisen

  • Specifieke ervaring met voorbereidingstrajecten op de Omgevingswet. Bij voorkeur een Pilotproject Crisis- en Herstelwet (harde eis).

    • Specifieke werkervaring op meerdere deelterreinen van de toekomstige omgevingswet, zowel ruimtelijke ordening als WABO (harde eis).

    • 5-10 jaar werkervaring (harde eis).

    • Relevante HBO opleiding (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten