Echocardiografisch Laborant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
493
Status
Gesloten
Referentie
IGB66168891

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

30-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

12-5-2016 om 18:00 uur

De medewerkers van de Hartfunctieafdeling, onderdeel van de divisie Hart & Longen, zijn verantwoordelijk voor het maken van ecg’s en echocardiogrammen, het afnemen van inspanningstesten en het doen van holterregistraties voor zowel klinische als poliklinische patiënten. Binnen dit team (twintig collega’s en een pool van medisch studenten) houden echolaboranten zich specifiek bezig met het echografisch onderzoek van het hart. De afdeling werkt mee aan diverse wetenschappelijke onderzoeken en trials.

Jij gaat echocardiografisch onderzoek voorbereiden, uitvoeren en deskundig interpreteren bij patiënten van diverse specialismen (waaronder Cardiologie, Longziekten, Hart- en Vaatchirurgie, en Neurologie), inclusief de verslaglegging hiervan. Daarnaast assisteer je bij TEE-onderzoek. Ook wordt verwacht dat je – op je eigen vakgebied – bijdraagt aan onderzoek, behandeling, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en professionalisering, binnen je afdeling en voor de eigen beroepsgroep.

Functie-eisen

  • Je bent (bijna) in het bezit van het HBO-diploma Hartfunctielaborant, specialisatie Echocardiografie, of een retrograde-erkenning Echocardiografie.

    • Ervaring met 3D echo’s en echo’s bij patiënten met een aangeboren hartafwijking zijn een pre. 

    • Daarnaast is het belangrijk dat je contactuele eigenschappen van uitstekend niveau zijn, waarbij je je patiëntgericht, collegiaal en flexibel opstelt. Initiatief en accuratesse mogen evenmin ontbreken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten