Verpleegkundige Hematologie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
332
Status
Gesloten
Referentie
IGB66178566

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

21-5-2016

Einddatum

20-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

12-5-2016 om 18:00 uur

De afdeling Hematologie maakt deel uit van het UMC Utrecht Cancer Center. Het is een afdeling waar polikliniek, dagbehandeling en kliniek aan elkaar verbonden zijn. Er werken multidisciplinaire teams aan de bestrijding van hematologische kanker in alle vormen van academische zorg.

De afdeling Hematologie van het UMC Utrecht heeft zich sterk geprofileerd als nationaal en internationaal centrum voor beenmerg- en stamceltransplantaties. Het is een van de unieke centra waar onverwante stamceltransplantaties worden verricht; het UMC Utrecht heeft zich hier een grote naam in verworven. De transplantaties worden volgens de modernste state-of-the-art procedures uitgevoerd. Recentelijk hebben wij dan ook de bijbehorende JACIE-certificatie ontvangen. Ook participeert de afdeling volop in diverse klinische studies van de HOVON (Stichting Hemato-Oncologie voor Volwassenen Nederland) en behoort ze tot de meest includerende centra. Daarnaast wordt geparticipeerd in de werkgroep Stamceltransplantaties van de HOVON.

De afdeling Hematologie wil een internationaal toonaangevend centrum zijn waarin kennis over hematologie in het algemeen en stamceltransplantaties in het bijzonder wordt verworven, getoetst, gedeeld en toegepast. Kwaliteitsbeleid en maatschappelijke transparantie zullen in het beleid van de komende jaren een steeds prominentere plaats innemen. We zijn een JACIE geaccrediteerd stamceltransplantatiecentrum en zijn onderdeel van een JCI geaccrediteerd universitair medisch centrum.

Doel van de functie

Het coördineren en uitvoeren van het totale verpleegkundige zorgproces van de patiënt om binnen de kaders van de afdelings-c.q. divisiedoelstellingen en het medisch behandelplan te komen tot een verpleegkundig zorgproces dat bevordert dat de patiënt efficiënt en effectief de zorg ontvangt die zijn of haar situatie vereist.

Resultaatgebieden

Verpleegkundig zorgproces Coördineren van en zorgdragen voor de continuïteit van hoog complexe, verpleegkundige zorg van opname tot ontslag om het verlenen van die zorg te realiseren door middel van het doorlopen van de verschillende fasen van het verpleegkundig zorgproces.

Functie-eisen

 • Inservice A/MBOV/HBOV

 • Oncologie verpleegkundige vervolgopleiding

 • Hematologiekopmodule ervaring

 • Ziekenhuiservaring (niet langer dan 5 jaar geleden)

 • Minimaal 1 jaar recente (niet langer dan 5 jaar geleden)ervaring als oncologieverpleegkundige

 • Ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding vaardigheden

 • Onderhandelen en samenwerken met verschillende disciplines

 • Analytisch en probleemoplossend vermogen

 • Communicatief en sociaal vaardig

 • Improvisatievermogen en creativite

 • Ervaring in het UMC Utrecht

 • Bekend met digitaal rapporteren

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten