Wabo-coördinator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
353
Status
Gesloten
Referentie
IGB66179735

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-08-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week:18-36

Sluitingsdatum: 20-05-2016 om 10:00 uur

In de functie van Wabo-coördinator verricht je werkzaamheden die variëren van het behandelen van
aanvragen en het leveren van adviezen en beleidsbijdragen, tot het realiseren van vergunningenmanagement van
multidisciplinaire vergunningverleningstrajecten. Het werk vraagt het vermogen om binnen de geldende wettelijke kaders zowel constructief als creatief te kunnen functioneren. Je bent als casemanager verantwoordelijk voor de inhoud van je
dossier. De dossiers die je als Wabocoördinator behandelt betreffen gemiddeld complexe en specialistische aanvragen voor omgevingsvergunningen, waarvoor een beperkt afbreukrisico geldt. Dit betekent in de praktijk dat je in deze functie van begin tot eind eigenaar bent van de specifieke (aan)vragen die deel uitmaken van jouw takenpakket en zo-nodig ook van het na-traject. Inzake jouw dossiers adviseer je aan het management van de afdeling, de directie en de bestuurscommissie en bewaak je de procedure en de wettelijke termijnen van de aanvragen die bij jou in behandeling zijn. Ook na afhandeling van een omgevingsvergunning blijf jij als dossierhouder aanspreekpunt voor toezicht en handhaving, Juridische Zaken (bezwaar en beroep) en andere interne afdelingen.

 

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis).

  • Een afgeronde ABW1 opleiding (harde eis).

  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als Wabocoördinator (harde eis).

  • Een afgeronde ABW2 opleiding.

  • Ervaring met het vergunningenpakket Squit XO.

  • Ervaring binnen een G4 gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten