Medewerker Advisering Projectbeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
530
Status
Gesloten
Referentie
IGB66181081

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum: 30-05-2016

Einddatum:18-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 17:00 uur

Als adviseur projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor analyses en advisering (zo nodig uitvoering, ondersteuning) op het gebied van projectbeheersing in het werkproces Aanleg en Onderhoud. Je werkt binnen één of meer projecten op alle specialistische aspecten van het projectbeheersingsproces: risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en financieel management. Je zorgt voor het integreren van informatie, bewerken en analyseren van gegevens en legt verbanden. Met deze gegevens lever je tijdig de juiste rapportages en overzichten aan en adviseer je projectteam(s) of de projectmanager over de beheersing van het project(en) of van het proces daarvan. Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Die maatregelen inventariseer je, analyseer je, stel je vast en monitor je. Je brengt risico’s en afwijkingen in kaart en draagt (alternatieve) oplossingsvoorstellen aan. Je kunt tijdig (dreigende) issues signaleren voor eventuele escalatie in het kader van projectbeheersing. Ook signaleer en analyseer je ontwikkelingen die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en adviseer je daarover.

Je werkt actief samen met je collega’s uit projectteam(s). Binnen projectteam(s) zorg je voor het creëren van collectief bewustzijn over het belang van projectbeheersing. 

Je draagt aantoonbaar bij aan verbeteringen binnen de processen van (project)beheersing en actuele regelgeving. Ook draag je bij aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis binnen het eigen vakgebied.

 

Functie-eisen

 • 1 tot 3 jaar relevante ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het vakgebied projectbeheersing (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring en kennis van SAP en uitstekende vaardigheden in MS Excel. Daarbij heb je ook aantoonbare ervaring en kennis van SCB (harde eis).

  • Afgeronde opleiding in financiële richting (HBO) (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring en kennis van relevante projectmanagementtechnieken.

  • Ervaring in c.q. kennis van de opbouw en organisatie van Rijkswaterstaat is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten