Interim Corporate Communicatie Adviseur

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
725
Status
Gesloten

Omschrijving

Functieomschrijving
Ben jij diegene die ons kan ondersteunen bij complexe communicatievraagstukken? Het is een opdracht met startdatum zo snel mogelijk tot 31-10-2016 voor 36 uur in de week, locatie Utrecht centrum.

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren communicatieadviseur die het klappen van de zweep kent en als geen ander begrijpt wat de kracht van communicatie is. Als corporate communicatieadviseur werk je vanuit Utrecht in het team Merk en Reputatie op de afdeling communicatie. Communicatie verzorgt de in- en externe communicatie en draagt zo bij aan soepele interne en externe samenwerking en het versterken van de reputatie.

Je kan strategische, complexe en politieke dossiers en processen makkelijk doorgronden en vertalen naar een communicatiestrategie en je draagt zorg voor de uitvoering ervan. Je bent gesprekspartner van de directie voor onderwerpen die direct met onze grote bouwprojecten te maken en de processen die daarbij horen. Ook herken je snel issues en werk je aan de beheersing ervan. Reputatiekansen benut je zodra die langskomen.

De functie is gericht op het ondersteunen van de directie bij het oplossen van communicatievraagstukken. Je werkt hierbij nauw samen met onze woordvoerders, relatiemanagers, vakinhoudelijke collega’s en met communicatiecollega’s van de vervoerders. De adviseur kenmerkt zich door: organisatie sensitiviteit (o.a. weten wat er speelt en zowel intern als extern de vertaling kunnen maken), regisseren en uitvoeren van complexe communicatievraagstukken, impactvol adviseren (op directieniveau), focus aanbrengen op communicatie en advies hierover verlenen. En indien nodig, een krachtige, heldere en open wijze van communiceren hanteren en bijdragen aan het snel opbouwen van een netwerk met interne en externe relaties. Hierbij is een goed ontwikkeld gevoel voor de politieke, bestuurlijke en maatschappelijke context een vereiste.

Functie-eisen
Strategische communicatie ervaring in een dynamische omgeving sluit naadloos bij jou aan!
Je hebt een communicatieopleiding op hbo- of wo-niveau en hebt minimaal 8 jaar ervaring in een communicatieadviesfunctie
Je kunt goed onder druk werken en richt je werk efficiënt in
Je bent in staat in goed samenspel met betrokken collega’s en partijen regie te voeren op communicatie-activiteiten en –uitingen en in staat op diverse managementniveaus te beïnvloeden en interventies te plegen, afgestemd op context en geldende belangen
Je hebt aantoonbaar gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en bent op de hoogte van relevante politieke en maatschappelijke ontwikkelingen
Je bent resultaatgericht en weet je te conformeren aan de kernwaarden en corporate strategie.

Uurtarief tussen de € 65 en € 80 ex BTW en incl reiskosten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten