Knowledge & Learning Development Specialist

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
10-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
5
Bekeken
1256
Status
Gesloten
Referentie
311480/001_1462894298

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Freelance.nl.

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: www.harveynash.com/nl/vacatures/

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Joris van Leeuwaarden
Recruitment Consultant
Harvey Nash

T

+31 (0)346 581 058

M

+31 (0)621 847 821


Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Utrecht op zoek naar een Knowledge & Learning Development Specialist.

Proces

Deadline: maandag 16 mei 11:00 uur

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

01/12/2016

Gemiddeld aantal uren per week

40

Tarief

zo scherp mogelijk

Branche

Telecom

Bijzonderheid

Je standplaats is flexibel. Omdat je in de business de juiste informatie ophaalt is het belangrijk dat je flexibel bent in je 'werkplaats' (Leeuwarden, Utrecht, Heerhugowaard).

Jouw uitdaging

We zoeken zelfstarters die vanuit de leerdoelen -alles is bekend, de visie, de leerdoelen, de opbouw van het programma- het leermateriaal kan ontwikkelen. Hoe krijgen we de leerstof op zo leuk en goed mogelijke manier over de bühne bij het team Field Ops (alle monteurs: junior technicians tot aan senior expert technician). Bijvoorbeeld de module storingen: hoe maken we het trainingsprogramma zo interactief mogelijk, moeten we een filmpje maken, welke praktijkvragen hebben we et cetera, het 'oude leren' is niet goed genoeg meer.

Doel van de functie

Doelstelling van deze tijdelijke functie is het ontwikkelen van aansprekende, didactische en prikkelende leeroplossingen die afgeleid zijn van praktijk ervaring en kennis uit het veld. Je ontwikkelt deze leermaterialen voor de Field Operations Academy. De Academy faciliteert ruim 1.000 professionele technicians in hun beroepsontwikkeling, zodat ze leren anticiperen op continue veranderingen én zich verantwoordelijk voelen voor hun vakbekwaamheid en werkplezier. Daarmee zijn ze elke dag weer in staat om de klant optimaal te kunnen bedienen.

De organisatie vraagt op korte termijn om een eenduidig en consistent opgebouwd opleidingsprogramma voor alle technicians op verschillende functieniveaus. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat medewerkers plezier hebben in hun werk waarbij de klantwaarden 'simpel', 'voor jou' en 'doe meer' zichtbaar zijn voor de klant.

De K&L Development Specialist beweegt zich tussen de doelgroep (eindgebruikers) en de inhoudelijk experts binnen de Field Operations organisatie. Daarbij werk je actief samen met trainers en de K&L Program Specialist, het vaste aanspreekpunt voor Field Operations bij K&L. Je speelt een belangrijke rol om kennis- en leercontent te ontsluiten binnen een curriculum. Je denkt vanuit de doelgroep en je bent scherp op het effect van het leren en efficiënt ontwikkelen. Je bent een creatieve en ervaren ontwikkelaar die didactisch sterk is.

Resultaatgebieden/verantwoordelijkheden

Ontwikkelen van praktijkervaring en kennis naar leeroplossingen, door

* het creëren van een curriculum matrix
* het ophalen, creëren en structureren van content
* het vertalen van praktijkervaringen en kennis naar aansprekende leervormenTechnicians hebben behoefte aan op maat gesneden, direct toepasbare oplossingen die het leren op de werkvloer ondersteunen. Zo effectief en efficiënt mogelijk, zodat voldoende tijd overblijft voor de klant. Jij speelt daarop in door actuele kennis op passende en innovatieve wijze te ontsluiten. Online leerinterventies krijgen daarin een belangrijke plek: van webinars, e-learningmodules, interactieve animaties video- en beeldtaal tot het gebruik van game-principes in het leren.
* Valideren van informatie naar kennis

Jouw kenmerken

* Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en laten valideren van informatie en deze om te zetten naar kennis en diverse leeroplossingen.
* HBO/WO werk- en denkniveau.
* Je bent een denkende doener. Je schrikt niet van een deadline en je houdt de spirit hoog.
* Een passie voor leervormen en een aansprekende didactische inhoud, waarbij je vanzelfsprekend de doelgroep te betrekt.
* Je bewaakt zowel de didactische als de communicatieve kwaliteit van de leeroplossing en je past je kennis van gedragsverandering, vorm, leren en nieuwe technologie toe waar mogelijk.
* Je bent in staat om product en proces af te stemmen met alle betrokken disciplines. Je kunt de balans vinden tussen klantwensen, didactiek, techniek, vormgeving en, uitvoering.
* Ruime aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor meerdere toepassingen.
* Ervaring in het schrijven van scripts voor allerlei leervormen en voor verschillende functieniveaus.
* Conceptueel denkvermogen waarmee je enerzijds in staat bent grote hoeveelheden informatie te vertalen naar bruikbare kennis en anderzijds de samenhang met de reeds bestaande kennis kunt bewaken.
* Vaardigheden die passen bij de verbindende taak die deze functie heeft.
* Een gezonde dosis humor en energie
* Ervaring in een technische en/of Telecom omgeving is een pré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  10-05-2016 20:12
  Plaats
  Beuningen (GLD)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-05-2016 10:16
  Plaats
  Sliedrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-05-2016 11:54
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-05-2016 09:18
  Plaats
  Boksum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-05-2016 23:23
  Plaats
  Houten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten