OWO-directiesecretaris

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wolvega
Reacties
1
Bekeken
698
Status
Gesloten
Referentie
IGB66250167

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

29-08-2016

Einddatum

29-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

23-05-2016 om :00 uur

De OWO-directiesecretaris heeft de verantwoordelijkheid om de OWO-directie te ondersteunen in haar eigen directie-overleggen en alle overlegmomenten of –gremia waar de OWO-directie vanuit haar sturende rol aan deelneemt.

Voorbeelden hiervan zijn overleggen met politiek en bestuur, met de gezamenlijke managementteams en de medezeggenschap. Naast de OWO-directiesecretaris wordt de OWO-directie ondersteund met secretariële/management-ondersteuningscapaciteit. De OWO-directiesecretaris stuurt dit functioneel aan.

De hoofdactiviteiten van de OWO-directiesecretaris zijn erop gericht om de OWO-directie te ondersteunen en te faciliteren in de besluitvorming. Daarbij zal het accent in de functie in de komende periode vooral liggen op het ontwikkelen van beter beheer, grip en aansturing Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • Voorbereiden agenda van het OWO-directieoverleg;

  • Zorgen voor de tijdige aanlevering van stukken voor de agenda via de OWO-afdelingen, de moederorganisaties of de expertteams;

  • Toets of bij de aangeleverde stukken helder is wat het doel is van de bespreking: ter kennisname, ter bespreking of ter besluitvorming;

  • Toets of de aangeleverde stukken voldoen aan het gewenste kwaliteitsniveau en of de stukken vooraf zijn afgestemd met de relevante partners;

  • Afstemming met het directiesecretariaat zodat de agenda en de bijlagen in de daarvoor bestemde systemen worden vastgelegd;

  • Na het directieoverleg toetsen op de juiste vastlegging van de gemaakte afspraken, zorgdragen voor de terugkoppeling van de besluiten aan de relevante actoren en monitoren van de totstandkoming van de gemaakte afspraken.

  • Daarnaast zijn er nevenactiviteiten die te maken hebben met andere overlegmomenten en –gremia en de verbinding met de OWO-afdelingen en de moederorganisaties, zoals overleg en afstemming met de verschillende actoren en

  • opstellen/toetsen conceptagenda's voor andere gremia.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding aangevuld met voor de functie relevante opleidingen (harde eis).

  • Meerjarige relevante werkervaring bij voorkeur met intergemeentelijke samenwerking (harde eis).

  • Kennis van politiek-bestuurlijke systemen van gemeenten en intergemeentelijke samenwerking.

  • Kennis en vaardigheden gericht op beheer en stroomlijning van processen.

  • ​De andere onder de kandidaatbeschrijving genoemde vaardigheden en eigenschappen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-05-2016 12:02
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten