Werkmakelaar Participatiewet

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Goirle
Reacties
2
Bekeken
673
Status
Gesloten
Referentie
IGB66255465

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2106

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 09:00 uur

Het team werk en inkomen bestaat uit 7 klantmanagers; 5 klantmanagers rechtmatigheid en 2 klantmanagers werk. Je werkt intensief samen met de twee klantmanagers werk, gaat op pad met en voor werkzoekenden bij werkgevers of scholen, voert casusoverleg met de klantmanagers rechtmatigheid en ondersteunt de senior bij de aansturing en monitoring van het lokale re-integratiebeleid 'Goirle aan de Slag'.
Je vervult een voortrekkersrol t.a.v. de aanpak van de nieuwe doelgroepen (voorheen WSW en Wajong) en vertaalt wetgeving, verordeningen en beleidsregels naar inzet in de praktijk. Je beheert je eigen caseload m.b.t. doelmatigheid.

Goirle aan de slag
Iedereen doet mee, dat is de drijfveer achter ’Goirle aan de slag’, het re-integratie en participatiebeleid van de gemeente Goirle. Werkzoekenden die een uitkering aanvragen worden direct gekoppeld aan Matchpunt Goirle, een samenwerkingsverband tussen de gemeente en een uitzendbureau. Als het kan, gaan ze direct aan de slag. Is er meer ondersteuning nodig dan krijgen de werkzoekenden een week intensieve training en begeleiding om hun kansen op werk te vergroten. Er wordt getraind op het aanboren van je eigen passie en kracht in de  zoektocht naar werk, jezelf goed kunnen presenteren, slim gebruik maken van social media en op de laatste dag presenteren kandidaten zich aan lokale werkgevers. In de maanden na de training worden mensen intensief gevolgd en begeleid, individueel en in groepsverband. Mensen die nog niet betaald aan het werk kunnen, leveren op een andere manier hun maatschappelijke bijdrage.
 
De gemeente Goirle werkt met het systeem GWS. Ervaring hiermee is een pré.

Functie-eisen

 • Kennis van en ervaring met de doelgroep met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt (harde eis).

  • Afgeronde relevante HBO opleiding (harde eis).

  • Actuele kennis van de Participatiewet en de Wet Baanafspraken en quotum arbeidsbeperkten (harde eis).

  • Aantoonbaar regionaal netwerk van werkgevers, scholen en werkmakelaars (harde eis).

  • Ervaring met het begeleiden van jongeren naar school en/of werk (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-05-2016 17:49
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-05-2016 04:43
  Plaats
  zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten