Projectondersteuner programmateam

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rijswijk
Reacties
2
Bekeken
777
Status
Gesloten
Referentie
IGB66257209

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2106

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

17-05-2016 om 09:00 uur

De klant wil meer participatie bij de inrichting en onderhoud van haar leefomgeving. Daarmee wil de gemeente een impuls geven aan de inrichting van de openbare ruimte en meer sociale cohesie bereiken bij de bewoners in de wijken. Voor de herinrichting van een drietal straten wordt een participatietraject met bewoners gestart. Voor deze projecten zijn wij op zoek naar een ervaren projectondersteuner die een versterking is voor de projectteams. 

Opdracht
Als projectondersteuner fungeer je als ondersteuning van het programmateam. De werkzaamheden betreffen het plannen van vergaderingen, het opstellen van agenda’s, het schrijven van verslagen, het bewaken van de voortgang van acties/ afspraken, het archiveren van documenten en het beheren van relatiebestanden. Maar ook het opstellen van nieuwsbrieven en het organiseren van bijeenkomsten, zoals conferenties en werkbezoeken, behoren tot de werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding projectondersteuner of vergelijkbaar (harde eis).

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken in een gemeentelijke organisatie (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-05-2016 13:54
  Plaats
  rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-05-2016 13:38
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten