Technisch Manager Waterveiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
375
Status
Gesloten
Referentie
IGB66266263

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

16-5-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-28

Sluitingsdatum

17-5-2016 om 8:00 uur 

Opdrachtomschrijving
Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het 'risico-gestuurd' beheer en onderhoud van onze primaire waterkeringen (340 km). Stuurt het proces van normeren en toetsen en ondersteunt het team dat aan de Zorgplicht werkt. Geeft sturing aan een aantal adviseurs en projectleiders. Werkt nauw samen met de technisch managers regionale keringen en wegen; geeft mede richting aan de ontwikkeling van het cluster K&O. Steekwoorden: beleidsvertaling, data op orde, zorgplicht, assetmanagement, sturing & samenwerking.

Doelstelling
Duidelijk beleidsvorming m.b..t primaire keringen. Tactische vertaling maken voor de beheer en onderhoud afdeling. Meedenken over operationele uitvoering van primaire keringen, beheer en onderhoud van dijk, kust en kunstwerken. 

 

Functie-eisen
Eisen:- Afgeronde opleiding Civiele techniek of Waterbouwkunde

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring de laatste 10 jaar op het gebied van technisch management voor de primaire en regionale keringen.

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring de laatste 10 jaar op het gebied van veiligheidsbeoordelingen en dijkversterkingen

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring de laatste 10 jaar met leidinggeven aan teams

Wensen

 • Aantoonbare ervaring met het risico gestuurd denken en van assetmanagement methodieken

  • Aantoonbare ervaring en kennis met een bestuurlijke omgeving.

  • Aantoonbare kennis van kwaliteitsmanagementsystemen.

  • Aantoonbare kennis en ervaring met geintergeerde contractvormen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten