OBT Ontwikkelaar

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Best
Reacties
0
Bekeken
273
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een OBT Ontwikkelaar.

Deadline

12-05-2016 voor 14:00 uur

Tarief

€ 70,-

Start

25-05-2016

Eind

31-12-2016

Let op: 2 weken inwerktermijn van toepassing!

Projectnaam

Betreft ontwikkeling van/aan onderdelen van Inspire (generieke componenten), meewerken aan de ontwikkeling van de omgeving waarin Inspire draait waaronder .net toepassingen en update naar v10 en implementatie Domtrack (logistieke proces rondom Inspire). Dit in team TGI/TGC binnen Document Services.

Kern/Doel van de functie

De ICT Ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) is gericht op het definiëren, ontwerpen en realiseren van DM ICT oplossingen, zodanig dat aansluiting wordt gevonden bij relevante ontwikkelingen en behoeften binnen en buiten de organisatie. Hiermee worden opdrachtgevers ondersteund bij het realiseren van de business doelstellingen en worden doelstellingen van de ICT-omgeving gerealiseerd.
De ICT Ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) draagt bij aan de realisatie van nieuwe/gewijzigde DM infrastructuur software modules, door het zelfstandig plannen en verrichten van een geheel aan ontwerp-, bouw- en test werkzaamheden. Voert impactanalyses uit waarbij zelfstandig de maak- en haalbaarheid van de ontworpen DM infrastructuur softwaremodules wordt getoetst. De ICT ontwikkelaar B (DM Project Uitvoering) weet problemen in de uitvoering zelfstandig op te lossen en draagt een vakinhoudelijke bijdrage bij aan het tot stand komen van het functioneel ontwerp. Hiervoor is conceptueel inzicht in het vakgebied Document Management benodigd.
De ICT ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) neemt deel aan projecten en er is sprake van het coachen van minder ervaren collega’s en de ICT ontwikkelspecialisten A (DM Document Design)

Organisatorische positie

De ICT Ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) ontvangt hiërarchisch leiding van de leidinggevende van het team DM LCM B&O Ontwikkeling. De ICT Ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) ontvangt functioneel leiding van de ICT Ontwikkelspecialist C (DM Lead Specialist). De ICT Ontwikkelspecialist B (DM Project Uitvoering) ontvangt coaching van senior collega’s (ICT Ontwikkelspecialist C (DM Lead Specialist)).

Opmerkingen / remarks

Het gaat hier om sterke kennis rondom Inspire (expert) en daarnaast kennis van .net. Daarnaast is kennis van DomTrack gewenst. Inspire kennis is lastig verkrijgbaar op de markt en DomTrack is nog niet zo heel lang op de markt en daarmee nog lastiger.

Functie eisen

Opleiding

Opleiding richting ICT of bedrijfskunde

Werk- en denkniveau

HBO 3 - 5 jaar ervaring/WO 1 – 3 jaar ervaring

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten