Senior ADFS specialist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
793
Status
Gesloten
Referentie
Ted

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Onze klant zoekt een zeer ervaren ADFS specialist met minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar. Hij/zij is pragmatisch van instelling, in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen en heeft het vermogen om het voortouw te nemen in de verdere ontwikkeling en ingebruikname van de ADFS oplossing.

De ADFS Specialist heeft ruime ervaring opgedaan met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met SharePoint 2013, en bij voorkeur ook in combinatie met Office 365, DigiD en eHerkenning. Daarnaast beschikt hij/zij over ervaring met het trainen/opleiden/coachen van (functionele en technische) beheerders en gebruikers. De ADFS Specialist heeft ruime kennis van en ervaring met Netscaler, Windows Server 2012 en netwerkconcepten zoals DNS / DHCP / Firewalls. Ervaring opgedaan met beveiliging van IT-systemen is een pré. Hij/zij beschikt bij voorkeur over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar.

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over recente ervaring (opgedaan in de periode 2013-2016) met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met SharePoint 2013.

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2010-2016) met Netscaler.

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2012-2016) met Windows Server 2012 en netwerkconcepten zoals DNS / DHCP / Firewalls.

Start

13-6-2016

Duur

t/m 12-09-2016 (met optie op verlenging)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten