ADFS specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
493
Status
Gesloten
Referentie
IGB66285464

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2016

Einddatum

12-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

23-05-2016 om 17:00 uur

De klant heeft de ambitie om in de komende jaren een deel van haar dienstverlening te digitaliseren, zodat het met behulp van identity providers zoals DigiD en eHerkenning mogelijk wordt om bijvoorbeeld online vergunningen en subsidies aan te vragen. Om deze ambitie te kunnen realiseren, heeft de afdeling I&A in het afgelopen jaar een ‘proof of concept’ met een Active Directory Federation Services (ADFS) oplossing in combinatie met SharePoint 2013 ingericht. Dit jaar wil I&A de gerealiseerde oplossing verder uitbreiden met een testomgeving, documentatie en koppelingen met Office 365, DigiD en eHerkenning. Om deze wensen te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar een zeer ervaren ADFS specialist.

De klant zoekt een zeer ervaren ADFS specialist met minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar. Hij/zij is pragmatisch van instelling, in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen en heeft het vermogen om het voortouw te nemen in de verdere ontwikkeling en ingebruikname van de ADFS oplossing.

De ADFS Specialist heeft ruime ervaring opgedaan met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met SharePoint 2013, en bij voorkeur ook in combinatie met Office 365, DigiD en eHerkenning. Daarnaast beschikt hij/zij over ervaring met het trainen/opleiden/coachen van (functionele en technische) beheerders en gebruikers. De ADFS Specialist heeft ruime kennis van en ervaring met Netscaler, Windows Server 2012 en netwerkconcepten zoals DNS / DHCP / Firewalls. Ervaring opgedaan met beveiliging van IT-systemen is een pré. Hij/zij beschikt bij voorkeur over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over recente ervaring (opgedaan in de periode 2013-2016) met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met SharePoint 2013 (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2010-2016) met Netscaler (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2012-2016) met Windows Server 2012 en netwerkconcepten zoals DNS / DHCP / Firewalls (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over ervaring met het trainen/opleiden/coachen van (functionele en technische) beheerders en gebruikers (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met Office 365.

  • Beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met DigiD.

  • Beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met eHerkenning.

  • Ervaring met de beveiliging van IT-systemen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten