Field Service Engineer | HBO of WO | High tech | 60% – 75% buitenland

Intermediair
USG Engineering
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
110516-11-FLNC-NL-110515

Omschrijving

Met ambitie voor techniek, ben je bij ons aan het juiste adres. Als marktleider in het detacheren van technische expertise, werven wij voor toonaangevende bedrijven als Phillips, Stork en Alliander. Ambieer jij een carrière als technisch professional? Bij ons kun je rekenen op een afwisselende loopbaan met spraakmakende projecten binnen jouw vakgebied. Of dat nu hoogspanning, windenergie of een ander thema is. Wij helpen jou met het realiseren van je ambities.

De voordelen van USG Engineering Professionals

Werken voor de top 25 engineering bedrijven in Nederland.Je krijgt bij ons een vast contract (zekerheid) en vanuit hier bieden we de mogelijkheid om bij meerdere aansprekende opdrachtgevers te werken.Opleidingsmogelijkheden zoals Middelbare- en Hogere Gastechniek, Hogere Energietechniek en innovatief hoogspanningsonderwijs aan de HAN Hogeschool.Verzekerd van een carrière vol groeikansen.Wij zijn experts for experts!

Functiebeschrijving

De functie in het kort

Inbedrijfstellen van de meest geavanceerde high tech machinesOngeveer 75% van je tijd vlieg je over de gehele wereld (periodes van 4 tot 8 weken)De werkzaamheden bestaan uit het testen en kalibreren van de machines en waar nodig trouble shootingZéér aantrekkelijk salaris inclusief een prima daggeldvergoeding gedurende de buitenland reizenDe wereld ligt letterlijk aan je voeten; geniet van je vrije tijd in bijvoorbeeld de USA, Taiwan of Japan!Andere culturen leren kennen.

De functie

Ben je flexibel als het gaat om te reizen voor je werk? Vind je het geen probleem om voor langere periodes in het buitenland te verblijven? Toevallig net klaar met je HBO of WO opleiding, ben je nog nergens aan ‘gebonden' en wil je graag een enorme uitdaging aangaan? Wellicht is de functie van Field Service Engineer (System Install Engineer) dan wat voor jou?!

In de functie van Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de meest geavanceerde high tech machines. Nadat jouw collega´s de complete opbouw van de machine hebben verricht word jij ingevlogen om de machine gebruiksklaar te maken volgens de afgesproken klantspecificaties. Gemiddeld ben je zo´n 4 tot 8 weken bij de klant op locatie. De klanten zijn wereldwijd verspreid en zodoende zit je de ene keer ergens in Azië en de andere keer ergens in Europa of Amerika.

Om bekend te raken met alle technische aspecten van deze machine volg je in eerste instantie een training in Nederland van ongeveer 12 weken. Zodoende beschik je over voldoende technische kennis en kun je goed zelfstandig te werk gaan en ben je er klaar voor om klanten op locatie te bedienen. Uiteraard ben je nog lang niet volleerd, want deze job bied jou volop uitdaging voor de komende jaren!

Nadat de machine in Nederland is geassembleerd zal deze uitvoerig getest worden. Tijdens de laatste 3 weken van de testfase word je nauw betrokken bij dit proces. Op deze manier leer jij de machine kennen met al haar functionaliteiten en overeengekomen klantspecificaties. Zoals de machine nu werkt, zo moet deze ook aan de andere kant van de wereld werken! Nadat de machine op locatie is aangekomen en is opgebouwd door je collega's ga je de machine uitvoerig testen en afregelen. Net zolang totdat deze werkt zoals de klant het wenst… Natuurlijk sta je er niet alleen voor en kun je altijd een beroep doen op je collega's of andere experts binnen de organisatie!

Basissalaris tussen € 2300,- en € 2500,-. Daarbij wordt compensatie 13e maand, compensatie winstuitkering en compensatie ADV uitbetaald. Als je in het buitenland werkt (65%-70%) komt daar bovenop de ploegentoeslag van maximaal 135%.

Functie-eisen

Als System Installer, waarbij je veel over de wereld reist, dien je natuurlijk uiterst flexibel te zijn. Je werkt namelijk zo'n 60% tot 75% in het buitenland en je vliegt regelmatig van het ene werelddeel naar het andere. Soms kan het voorkomen dat de projecten wat langer duren dan gepland, waardoor je (privé) agenda er ineens anders uit komt te zien.Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Technische Natuurkunde, etc.) en je staat ervoor open om veel verschillende technieken te leren!Als collega ben je prettig in de omgang. Je vind het leuk om andere culturen te leren kennen en je kunt je goed uitdrukken in zowel de Nederlandse als Engelse taal.De werkzaamheden vinden grotendeels plaats binnen een cleanroom omgeving, alsmede volgens een ploegenrooster. Er geldt uiteraard een financiële vergoeding voor de onregelmatige werktijden.

Arbeidsvoorwaarden

Een (vast) dienstverband met afwisselende projectenEen plek voor inhoudelijk interessant werk met eigen training centers en kennisnetwerken Een plek om je te ontplooien en je vakkennis te verbreden of te verdiepen De kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied Toegang tot aansprekende organisaties in verschillende branches

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten