Startende HTS-ers of WO-ers voor uitdagende (loop)baan (WTB / Elektro)

Intermediair
USG Engineering
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten
Referentie
070514-1F3-FLNC-NL-110515

Omschrijving

Achter onze naam USG Engineering staat Professionals. Dit geeft ons familieverband aan met de divisie USG Professionals. Als onderdeel hiervan opereren wij met een landelijk dekkend netwerk van meer dan 1.250 medewerkers in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek en ICT. Daarmee zijn wij marktleider op het gebied van detachering van technisch geschoolde HBO'ers en WO'ers. Daarnaast doen wij projecten, geven we trainingen en adviseren wij onze klanten. Deze behoren tot de top 25 techniek bedrijven in Nederland.

Functiebeschrijving

Welke functie het beste bij jou past? Dat laten wij aan jou over… tenslotte moet jij het werk doen! Maar hoe weet je nu welke baan of organisatie het beste bij je past en hoe maak je die keuze? Dat doen wij samen en daar helpen we je graag bij!

Bij USG engineering kun je rekenen op professionele begeleiding door Resource Consultants met ruime ervaring op het gebied van HR, coaching en de techniek. Zodoende weten we de juiste vragen te stellen om te sparren over jouw (loop)baan, herkennen we jouw intrinsieke motivatie en beschikken we over diverse tools om ons hierbij te helpen. Niet alleen bij je eerste gesprek, maar gedurende je gehele loopbaan bij USG engineering. Continue willen we je ‘triggeren' om het beste uit jezelf te halen en je te coachen waar dat nodig en gewenst is.

Durf jij het gesprek met ons aan?

Functie-eisen

Wij zijn voornamelijk op zoek naar starters op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en/of Mechatronica. Maar we je nodigen je eveneens van harte uit indien je over een soortgelijke opleiding beschikt, denk bijvoorbeeld aan Elektronica, Autotechniek of Aerospace Engineering.

Verder is het belangrijk dat je

  • je studie hebt afgerond of bijna hebt afgerond;

  • veel initiatieven neemt en proactief handelt;

  • enthousiast bent om samen met USG engineering wat van je carrière te gaan maken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een (vast) dienstverband met afwisselende projecten

  • Een plek voor inhoudelijk interessant werk met eigen training centers en kennisnetwerken

  • Een plek om je te ontplooien en je vakkennis te verbreden of te verdiepen

  • De kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied

  • Toegang tot aansprekende organisaties in verschillende branches

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten