Kwartiermaker t.b.v. Jeugdwerkgelegenheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
260
Status
Gesloten
Referentie
IGB66300044

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2106

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

12-05-2016 om 12:00 uur

De afdeling werk en inkomen is een samenwerkingsverband voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. De organisatie is voortvarend aan de slag om vanuit een jonge ontstaansgeschiedenis de werkgelegenheid voor jongeren te versterken en de werkloosheid terug te dringen. In de afgelopen periode is er een actieplan opgesteld met een aantal doelstellingen voor de komende drie jaar. Deze doelstellingen zullen nu in actie moeten worden gezet. Gezamenlijk met de beleidsmedewerker en de collega’s binnen het jongerenloopbaancentrum zal de kwartiermaker zorgdragen voor het implementeren en borgen van de acties binnen het actieplan jeugdwerkgelegenheid.

Opdracht / aard van de werkzaamheden

 • Binnen het actieplan zijn er doelstellingen geformuleerd. Deze doelstellingen zullen omgezet moeten worden in een plan van aanpak wat uitgevoerd kan worden in de praktijk door de consulenten werk binnen het jongerenloopbaancentrum. Hierin ondersteun je de consulenten. Belangrijk hierbij is dat deze acties uit het plan van aanpak geborgd gaan worden.

  • Binnen het actieplan zijn er ook doelstellingen geformuleerd waarbij de samenwerking met andere afdelingen binnen de gemeente en externe partijen van belang zijn. Dit moet opgepakt en geborgd worden. 

Gericht op de uitvoering

 • werkt effectief samen met niet gemeentelijke partijen zoals UWV, ondernemersorganisaties, scholen, jeugd en jongerenwerk, hulp- en dienstverlening en andere arbeidsmarkt gerelateerde belangenorganisaties;

  • betrekt bedrijfsadviseurs van het UWV en werkt nauw samen met het werkgeversservicepunt, inclusief uit aanpalende regio’s zoals Haaglanden en Rotterdam;

  • denkt, handelt en voert uit vanuit een regionale mindset naar een lokale vertaling;

  • jongeren proactief laten participeren bij de realisatie van beleid en uitvoering;

  • schakelt proactief met zowel bestuurders, als interne organisatieonderdelen van de verschillende gemeenten en directe uitvoering.

Functie-eisen

 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar als kwartiermaker/projectleider, specifiek voor jeugdwerkgelegenheid (harde eis).

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar in het domein onderwijs, economie en arbeidsmarkt t.b.v. jongeren binnen regio Haaglanden (harde eis).

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten