Civieltechnisch projectleider

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
11-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
517
Status
Gesloten
Referentie
IGB66301673

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een civieltechnisch projectleider met ervaring met afvalinzameling en met inkooptrajecten in de GWW-sector.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement.

Het Ingenieursbureau werkt aan de metropool Amsterdam en is betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

Het Ingenieursbureau in het westelijk deel van de stad kent een uiteenlopende orderportefeuille, van negentiende-eeuwse gordel tot na-oorlogs Amsterdam en van beheeropgaven tot en met gebiedsontwikkeling.

De opdrachten in het westelijke deel van Amsterdam worden hoofdzakelijk ingevuld door teams projectmanagement West en maaiveld West. De werkwijze van deze teams is deels gebiedsgericht en deels ketengericht: projectteams richten zich op een (cluster van) project(en) in één deel van de stad dat van A tot Z wordt voorbereid en uitgevoerd.

U gaat uitvoering geven aan de vervanging van de ondergrondse afvalcontainers in Amsterdam West. Stadsdeel West bezit ongeveer 2000 ondergrondse containers die aan vervanging toe zijn. In 2014 en 2015 heeft een stedelijk team de inkoopcontracten voor de leverantie en de plaatsing aanbesteed. De werkzaamheden zullen zich met name richten op de vervangingsoperatie in Oud-West en Bos en Lommer.

Met de centrale aanbesteding van zowel het leverantiecontract als het plaatsingscontract zijn de eerste stappen gezet richting meer uniformiteit tussen de stadsdelen, onder andere op het terrein van de informatievoorziening en het legen en onderhouden van de containers. De projectleider levert met het vervangingsproject in West dan ook een belangrijke bijdrage aan het centraliseren van het onderhoud en het voorsorteren op het assetmanagement (1 organisatie, 1 administratie en 1 informatiestructuur).

Tot slot worden naast de werkzaamheden voor de vervanging en optimalisering van ondergrondse containers bijdragen verwacht voor aanpalende vraagstukken in stadsdeel West, zoals uitbreiding van het areaal (bijvoorbeeld Houthavens en de Hallen), functieverandering (bijvoorbeeld van kantoor naar studentenwoningen) en herinrichtingen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft leiding aan de vervanging van afvalcontainers in stadsdeel West.

 • U zorgt voor het projectmatig beheersen van budget, planning, kwaliteit en risico's.

 • U levert een bijdrage aan de overdracht van het vervangen van het areaal containers naar de beheerder.

 • U adviseert het bestuur van stadsdeel West.

 • U levert een bijdrage aan het stedelijk assetmanagement.

 • U levert een bijdrage aan het gemeentelijke afvalbeleid.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

 • U hebt aantoonbare recente ervaring met inkooptrajecten in de GWW-sector.

 • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider binnen de GWW-sector, waarvan minimaal 2,5 jaar aan projecten gericht op afvalinzameling in de afgelopen 5 jaar.

 • U hebt aantoonbare ervaring met inrichting en ordening van de ondergrond.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring (in de afgelopen 5 jaar) met assetmanagement.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring (in de afgelopen 5 jaar) met bestuurs- en beleidsadvisering.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste half juni 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, afvalinzameling, afvalbeleid, GWW-sector, civiele techniek, infrastructuur, assetmanagement, inkooptrajecten, projectleider, projectleiding

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 23 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten