Projectmanager gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
717
Status
Gesloten
Referentie
IGB66342329

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

18-05-2016 om 15:00 uur

Het stadsdeel Zuidoost is een dynamisch en vitaal stadsdeel met een internationale uitstraling en zijn rond de 83.000 inwoners, meer dan 100 culturen en circa 50.000 arbeidsplaatsen. Het is een gebied waar het goed wonen en plezierig recreëren is. Met succes zijn in samenwerking met bewoners en bedrijfsleven grote vernieuwingsprojecten in gang gezet op het gebied van ruimtelijke, economische en maatschappelijke ontwikkeling en het beheer van de openbare ruimte. Stadsdeel Zuidoost heeft een divers samengesteld personeelsbestand. Goed voor de dienstverlening aan de bewoners en ondernemers, die zich herkennen in de organisatie.

Naast de staf, uitvoering en gebiedsteams is de gebiedspool een van de basiselementen van de nieuwe stadsdeelorganisatie. De gebiedspool is een organisatorische eenheid die, in opdracht van de gebieds-teammanagers en de uitvoering, gebiedsgerichte en gebiedsoverstijgende programma’s en projecten uitvoert. Tevens geeft de gebiedspool uitvoering aan sociaal beleid, adviseert over de vorming van stedelijk beleid en zorgt voor vertaling van dit beleid naar de gebieden.

Sturing op in beeld brengen kansen voor ontwikkeling op de (middel)lange termijn en beantwoorden van korte termijn kansen woningbouwopgave. De projectmanager is verantwoordelijk voor de voortgang van (deel)producten, voor de voorbereiding van bestuurlijke besluitvorming (inclusief opstellen begroting en dekkingsvoorstel proces- en uitvoeringskosten) en voor de budgetbewaking van proceskosten.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit

 • Coördineren voorbereiding.

  • Organiseren financiering (en besluitvorming over) inrichting maaiveld (tijdelijk en definitief).

  • Afstemmen (RVE's en SDZO) communicatie bewoners en belanghebbenden.

  • Coördineren afstemming en verbinding projecten en ontwikkelingen H-buurt en omgeving, zodat kansen voor verbetering leefomgeving, wonen en economie op (middel)lange termijn in beeld komen.

  • Begeleiding (potentiële) transformaties.

  • Coördineren en organiseren overleg met externe stakeholders (waaronder eigenaren divers vastgoed, woningcorporaties, RWS).

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over aantoonbaar WO werk- en denkniveau (harde eis).

  • Kan schakelen tussen strategie, kaders vanuit de centrale stad en het stadsdeel en tussen uitvoering en communicatie/participatie bewoners en belanghebbenden (harde eis).

  • Heeft ervaring met lijnmanagement binnen een gemeentelijke organisatie (harde eis).

  • Heeft kennis van vastgoed- en gebiedsontwikkeling (harde eis).

  • Ruime ervaring in project/procesmanagement, in bewoners- en belanghebbenden participatie, in politieke besluitvorming en heeft deze ervaring opgedaan binnen een G4 gemeente.

  • Meerjarige ervaring met het Amsterdamse gemeentelijk netwerk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten