ICT Beheerder Infra

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
330
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

'Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een ICT Beheerder Infra

Aanvraag

De sector Informatisering & Beheer verandert voortdurend. Ongeveer 125 ICT-professionals zijn continu aan de slag om de digitale dienstverlening te verbeteren. Ook hier gaat de lat omhoog. We werken nog klant- en resultaatgerichter en er komt meer ruimte voor samenwerking en innovatie. We zoeken ICT-professionals die kunnen bijdragen aan deze omslag.

De functie

Het cluster Front-End is met name verantwoordelijk voor alles wat betrekking heeft op de cliënt kant.
Denk daarbij aan applicatie en software distributie via ZEN maar ook via layering middels Unidesk (pre). Kennis van VMware (ESX en VDI) is een must.
Kennis van Thinstall en van MSI installaties is gewenst.
Kennis van Topdesk is gewenst.

Jouw profiel

Je beschikt over een goed analytisch vermogen en je bent procesmatig ingesteld.
Je hebt diepgaande kennis van verschillende Microsoft Operating Systems (2012(R2),2008 (R2), 2003) Je hebt kennis van Virtualisatie technieken, zowel op het gebied van Server, Desktop als Applicatie virtualisatie. Kennis van VMware (vSphere en View) is een must.
Application Packaging en distributie (kennis van Unidesk is een pre)

Je bent een kei in je vak, werkt zelfstandig maar je bent ook soepel in de samenwerking.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantgerichte instelling.

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding in het vakgebied; Afgeronde ITIL-opleiding en gecertificeerde opleidingen voor de in de beheerde technische platforms (bijvoorbeeld MCSE); Brede Kennis van en ruime ervaring met het installeren, beheren en testen van ICT infrastructurele voorzieningen; Brede kennis van de gebruiksmogelijkheden van de apparatuur in relatie tot technische en financiële randvoorwaarden; Inzicht in de gebruikerswensen en -eisen in relatie tot technische en financiële randvoorwaarden; Inzicht in de toepassingen en mogelijkheden van nieuwe ICT middelen en de gevolgen daarvan voor de afstemming met bestaande systemen; Pro-actief; Klantgericht; Analytisch; Nauwkeurig en gestructureerd; Kwaliteitsbewust, resultaatgericht, zelfstandig; Overtuigingskracht; Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden; Inlevingsvermogen

Er zijn nu een aantal beheerders die nu moeten meedraaien in een project, waardoor ze nu iemand tijdelijk nodig hebben voor aan de front end kant/ client gedeelte.
Werken met VDI en gebruiken Novell Zenworks voor software distributie Kennis van TopDesk! Kennis van packaging, distributie met Zen.

Gezien het om een korte periode gaat en ze nu maar met 1,5 man aan de front end kant zitten, hebben ze iemand nodig die zelfstandig direct aan de slag kan.
Gezien de korte tijd en duur van de opdracht en de beperkte resources op de afdeling is er weinig tijd om in te werken.

Locatie

Eindhoven

Uren

36

Startdatum

zsm

Einddatum

01-07-2016

Duur

Tijdelijk inhuur van 9 mei tot 1 Juli 2016

Deadline

13-5-2016, 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten