Senior SAP PI Consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
299
Status
Gesloten
Referentie
IGB66358452

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

17-05-2016 om 13:00 uur

Het Finance Center van de klant voorziet in de financiële processen voor heel de organisatie. Om de kwaliteit van deze dienstverlening te borgen en vergroten, loopt het Programma Top Finance. TOP Finance is gebaseerd op drie pijlers: 1. ervoor zorgen dat het financiële proces zo loopt dat de business er op kan vertrouwen en snel de juiste informatie heeft (basis op orde), 2. de business te helpen en uit te dagen de juiste besluiten te nemen, en 3. door continu processen, systemen en de Finance professionals te verbeteren.
Onderdeel van dit programma is de herinrichting van de O2C keten. Eind 2015 is besloten om hiervoor SAP BRIM / Hybris Billing in te zetten, binnen de organisatie wordt de term SAP BRIM gehanteerd.

De implementatie van SAP BRIM wordt uitgevoerd door de afdeling IT, dit is één van de concernstaven van organisatie. De Sr. SAP PI Consultant wordt onderdeel van het nieuwe implementatie-team dat wordt opgezet door IT.
 
Doel van de functie
Jij zult samen met een ervaren SAP PI consultant die al werkzaam is bij de organisatie het SAP ontwerp definiëren en uitwerken als onderdeel van de gehele SAP BRIM oplossing. Het is belangrijk dat je gestructureerd kunt werken en helder een SAP ontwerp/blauwdruk kunt beschrijven.
Tijdens de blauwdrukfase vertaal jij dus de zeer complexe behoeften van de organisatie naar een SAP oplossing. De complexiteit zit onder andere in het grote aantal verkoopkanalen en de diversiteit van systemen en van transacties. Denk hierbij aan combinaties van online en offline verkopen, B2B en B2C processen, eigen systemen en systemen van derden (TLS), abonnementen en verbruiken, prepaid en postpaid, wetgeving en politiek  etc. Deze complexiteit vergt veel aanvullende controles. Jouw focus in deze blauwdrukfase is het beschrijven van de integratie tussen CRM en BRIM.
Jij bent samen met de al aanwezig SAP PI consultant verantwoordelijk voor de kwaliteit en rapporteert hierover aan QA manager van SAP. Verder ben je medeverantwoordelijk voor een integrale oplossing van de O2C keten en de communicatie met de andere experts binnen de (BRIM) keten.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als PI consultant (harde eis).

    • Ervaring van de O2C keten (harde eis).

    • Ervaring van SAP ECC/FICA (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten