Educatie - EduArte Project

Opdrachtgever
Computer Futures
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
1
Bekeken
2831
Status
Gesloten
Referentie
CF-12477567_1463049526

Afrondingstoelichting

Helaas is deze functie al ingevuld.

Ik wil je danken voor de reactie!


Omschrijving

Voor een eindklant in de regio van Zuid Holland ben ik op zoek naar recent afgestudeerden/starters voor een ICT project van ongeveer 3 maanden.

Start: begin juni

Uren: 32-40 uur in de week

Duur: 3 maanden

Locatie: Gouda

Voor een eindklant ben ik exclusief op zoek naar recent HBO afgestudeerden (Beta, exacte studie, informatica) of starters die interesse hebben in een project van ongeveer 3 maanden.

Mijn klant is een onderwijsinstelling die gebruik maakt van EduArte. Dat is een studentinformatiesysteem voor het MBO. EduArte versterkt het onderwijs door eenduidige en betrouwbare informatievoorziening voor studenten.

Wij zijn op zoek naar personen die resultatenstructuren kunnen bouwen in EduArte. De structuren worden momenteel opgenomen in een Excel sheet en dit moet worden opgebouwd binnen EduArte. Met name welke examens en toetsen afgenomen worden. Je moet hierbij goed zijn in analyseren, nauwkeurig kunnen werken en het is handig als je afgestudeerd bent in een exacte studie. Uiteraard krijg je hier ook de nodige training voor om goed te begrijpen wat er moet gebeuren.

Het project moet eind augustus worden afgerond. Zomervakantie opnemen is akkoord, zolang het niet meer dan 2 a 2.5 week duurt.

Heb je hier interesse in en ben je over 2 weken fulltime beschikbaar dan kom ik graag met je in contact.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    20-05-2016 15:17
    Plaats
    Hellevoetsluis

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten