Front-end developer / interaction designer

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
423
Status
Gesloten
Referentie
96175

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Stichting #ICTU is #Hinttech Staffing op zoek naar een Front-end developer / interaction designer

Inzet

Locatie werkzaamheden

In Den Haag

Gewenste aanvangsdatum

23 mei 2016

Verwachte einddatum

23 juli 2016

Aantal uren inzet per week

24 uur tot fullltime (wordt nader overlegd in gesprek met jou)

Reageren uiterlijk: 17 mei 10.00 uur
Evt. selectiegesprekken vinden plaats in mei.

Inleiding

Goede uitwisseling van informatie tussen partijen in de vreemdelingenketen is essentieel voor een goede uitvoering. Het Topberaad Vreemdelingenketen (overlegorgaan van het topmanagement) is verantwoordelijk voor de organisatie van deze informatie-uitwisseling. Het Topberaad Vreemdelingen-keten wordt daarin ondersteund door de directie Regie Vreemdelingenketen.

Het programma Keteninformatisering maakt onderdeel uit van de directie Regie Vreemdelingenketen en streeft naar een situatie waarin de informatie-uitwisseling tussen de partners in de vreemdelingenketen volledig digitaal kan plaatsvinden en er snel betrouwbare informatie beschikbaar is over de bedrijfsvoering in de gehele keten.

Het project Digitaal Werken heeft, als onderdeel van het programma Keteninformatisering, tot doel de medewerkers in de vreemdelingenketen ‘realtime en online’ de beschikking te geven over een integraal beeld van de vreemdeling. Het betreft de verzameling gegevens over een vreemdeling die een medewerker nodig heeft voor de uitoefening van zijn functie en waarover hij mag beschikken.

In 2014 is een tijdelijke applicatie in productie genomen waarmee meerdere ketenpartners online en realtime informatie met elkaar delen. Deze tijdelijke voorziening dient in lijn gebracht te worden met de doelarchitectuur Digitaal Werken in de vreemdelingenketen en zodanig van opzet zijn dat deze opgeschaald kan worden voor meerdere toepassingen (andere gegevens, bredere doelgroep).
Daarnaast wordt er een generieke terugmeldvoorziening vreemdelingenketen ontwikkeld, met behulp van deze voorziening kunnen ketenpartners uit de vreemdelingenketen elkaar informeren over gerede twijfel bij de juistheid van een gegeven. Deze voorziening dient ter ondersteuning van een traject om de kwaliteit van gegevens binnen de vreemdelingenketen te verbeteren.

Voor de realisatie van de benodigde centrale voorziening(en) is een Scrum team in januari 2014 gestart, dat eind 2015 nog verder is uitgebreid. Het scrum team bestaat uit een hooggekwalificeerde groep professionals vanuit de ontwerp-, ontwikkel- en test discipline. Het team maakt deel uit van het projectteam Digitaal Werken.

Voor de uitbreiding van dit scrum team zijn wij op zoek naar een zeer ervaren front-end developer / interaction designer.

De werkzaamheden zullen volgens Scrum worden uitgevoerd. Dat betekent dat gewerkt wordt met korte risico gedreven iteraties (sprints), daily stand ups, backlogs etc. Er is een fulltime Product Owner met meerdere jaren ervaring in de Vreemdelingenketen en mandaat vanuit de ketenpartners. De Product Owner treedt op als eerste aanspreekpunt namens de betrokken partijen richting het scrumteam.

Het projectteam Digitaal Werken bestaat verder uit specialisten op het gebied van metadata, proces- en informatieanalyse, architectuur, informatiebeveiliging & privacy, implementatie en communicatie. Het project wordt geleid door de projectmanager Digitaal Werken.

Opdracht

Ten behoeve van de loketvoorziening is er behoefte voor een korte opdracht behoefte aan een front-end developer / interaction designer voor de duur van maximaal 2 maanden (part-time)

Het loket toont onder meer een dossier van een vreemdeling, bestaande uit alle over deze vreemdeling bekende en deelbare informatie binnen de Vreemdelingenketen (gestructureerde gegevens en digitale documenten). Het doel is deze informatie op flexibele wijze te tonen aan de medewerker in de vreemdelingenketen, indien nodig geïntegreerd in de eigen applicatie.

De specialist legt verantwoording af aan DGVZ/DRV (V&J)
De werkzaamheden vinden plaats in Den Haag

Gewenste profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een flexibele kandidaat die in staat is een team van software ontwikkelaars tijdelijk te versterken, waarna zij zelfstandig in staat zullen zijn om de doorontwikkeling van Sigma te kunnen vormgeven.

Competenties die de persoon nodig zal hebben voor het succesvol vervullen van de functie zijn

 • Flexibel

 • Innovatief

 • Pragmatisch

 • Doelgericht

 • Communicatief

 • Teamspeler

Om een goed beeld te krijgen van de vaardigheden van een kandidaat is een portfolio met minimaal drie (3) relevante (bij voorkeur) live voorbeelden vereist.

Eisen

De kandidaat heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring (en aantoonbare kennis van en ervaring) met :

 • het ontwikkelen van responsieve webinterfaces;

 • HTML(5), CSS(3), JavaScript;

 • Kennis van de mogelijkheden van de verschillende browsers en versies;

 • Ervaring met visual design;

 • Beschikt over een eigen laptop met noodzakelijke software.

Wensen

 • Werken in SCRUMteams

 • Ervaring met de Webrichtlijnen

 • Portfolio met minimaal drie (3) relevante (bij voorkeur) live voorbeelden. (Deze kan worden aangeleverd in de vorm van URL’s of in hardcopy als bijlage bij het CV.)

Reageren?

Ik zie graag je CV, tarief, motivatie en details rondom beschikbaarheid tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Hinttech Staffing

Hinttech is sinds 2007 een gecontracteerde (ICT) resource partner van ICTU.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  13-05-2016 11:48
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-05-2016 17:19
  Plaats
  Zuid - Scharwoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten