Civiel Technische Projectleider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
604
Status
Gesloten
Referentie
IGB66376802

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-6-2016

Einddatum

15-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-5-2016 om 17:00 uur

Het werkterrein ligt voornamelijk in het westelijk deel van Amsterdam, maar niet uitgesloten wordt dat ook inzet elders in Amsterdam wordt gevraagd. Om de opdracht goed te kunnen uitvoeren is het van belang dat je:

 • Een teamspeler pur sang bent; die verantwoordelijkheid durft te nemen maar ook goed kan delegeren;

 • Over uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een flexibele en besluitvaardige instelling beschikt;

Gelet op de koers van het Ingenieursbureau wordt de voorkeur gegeven aan iemand met aantoonbare ervaring met

 • het uitbesteden van werkzaamheden;

 • innovatieve werkmethoden en – technieken;

 • didactische vaardigheden (overdragen van kennis en ervaring aan collega’s).

Als projectleider stuur je uiteenlopende projecten in de openbare ruimte aan. Je bent verantwoordelijk voor de complete begeleiding van civieltechnische projecten. Je initieert projecten in samenspraak met opdrachtgevers aan de hand van een projectplan (GROTICK). Je stelt een projectteam samen, stuurt dit team aan en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project.
De nadruk ligt op infrastructuur, maaiveldinrichting, groen en de ondergrond, maar ook constructief werk kan je aan. Je ziet toe op de inkoopstrategie en de contractvoorbereiding, geeft leiding aan het aanbestedingsproces en stuurt het werk tijdens de uitvoering aan. Ook ben je gewend om snel te schakelen tussen verschillende projecten; je ziet hun onderlinge samenhang en je hebt goede antennes voor de belangen in de omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het participatietraject, de contacten en het overleg met bewoners, bedrijven en aannemers.
Naast je rol als projectleider beschik je over adviserende kwaliteiten en werk je aan de toepassing van innovatieve methoden en technieken in je projecten. Tot slot draag je bij aan de organisatieontwikkeling van het Ingenieursbureau.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma

  • heeft in de afgelopen vijf jaar minimaal drie jaar werkervaring opgedaan als projectleider binnen de GWW in een stedelijke omgeving

  • aantoonbare ervaring met het uitbesteden van producten in de voorbereiding van projecten

  • aantoonbare ervaring met innovatieve werkmethoden en – technieken

  • aantoonbare resultaten behaald met het overdragen van kennis en ervaring aan collega’s

Competenties

 • Teamspeler

 • Proactief

 • Flexibel

 • Communicatief sterk

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten