Interim Sr Financieel Adviseur gemeenten

Intermediair
YER Interim Management Solutions
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Sint Annaparochie
Reacties
1
Bekeken
645
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Als Senior financieel adviseur ondersteun en adviseer je het bestuur, het management en de budgethouders van deze gemeente in Friesland. Je draagt bij aan de totstandkoming van de voorjaarsnota, de begroting, de tussentijdse rapportages, de interne controles voor rechtmatigheid en het jaarverslag. Je bent betrokken bij de uitvoering van een aantal gemeentelijke projecten. Je ziet toe op de naleving van financiƫle richtlijnen en randvoorwaarden

Kandidaat omschrijving
Functie-eisen.

Je beschikt over een HBO opleiding op financieel-economisch gebied en je hebt minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring in het vakgebied. Daarnaast is een uitstekende kennis van Excel een pre. Je bent ontwikkelingsgericht, analytisch en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast zijn andere competenties van belang zoals overtuigingskracht, flexibel gedrag, samenwerken, plannen en organiseren, omgevingsbewustzijn, oordeelsvorming en probleemanalyse. Je hebt een positieve houding ten opzichte van de Friese taal.

Note: Deze opdracht is sec interessant voor kandidaten met een achtergrond binnen gemeenteland!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-05-2016 21:34
  Plaats
  Akkrum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten